Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Lajla

Mam 18 lat i chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość _Lajla

Nie wiem co teraz będzie ;/ w sobotę będę robić test ciążowy i jak wynik będzie dodatni to będzie źle. On ma 21 lat i mówi że mnie nie zostawi bo mnie kocha. Ale jego rodzice mnie nie znają i wstyd jak mnie poznają z brzuchem :(

ale wstyd o jejku a co to za wstyd? wstyd to kraść i słuchać radia maryja ;) największy problem bo wstyd. Najważniejsze żeby Cię facet nie zostawił, żeby się poczuł do odpowiedzialności.

Gość _Lajla
Nie jesteśmy gotowi na dziecko :(

Gość mloda23-26
Ja tak bardzo chciałabym być w ciąży ciesz się tym a rodzice przeżyją:) Skoro on kocha i nie zostawi :) Cud malina !

Gość _Lajla
Na razie nie wiem czy jestem w ciąży. Chcę mieć dziecko i chcę z nim ale jeszcze nie teraz!

Gość _Lajla
Nie chcę takiego skoku w dorosłość ;/ 18 dopiero w kwietniu, przede mną jeszcze 1.5 roku liceum, matura i wszystko ;(

Gość _Lajla
pomóźcie

Gość mamachichi
ale uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w okresie płodnym? skąd podejrzenie, że jesteś w ciązy?

Gość _Lajla
Zawsze "śmialam sie" z dziewczyn które kochaja sie bez zabezpieczenia, a teraz jestem tą, której się spóźnia i mój organizm nie pokazuje mi że okres się zbliża. Nie bolą mnie piersi i nic mi nie "cieknie"...

Gość _Lajla

Dlaczego nie możesz dziś zrobić testu? Wyskocz do apteki. Spóźnia Ci się już okres? Kiedy powinnas dostać? Stosowaliście zabeczpieczenie? Jakie

Gość _Lajla
Dopiero w sobotę minie 7 dni.. Żadnego zabepieczenia :( Co za głupota.

czemu podejrzewasz ze jesteś w ciązy? Pomyśl - czy masz RACJONALNE podstawy żeby tak uważać?

poza tym, jeżeli nie czujesz się gotowa na dziecko zawsze możesz oddać je do adopcji

Gość _Lajla
O nie, adopcja nie wchodzi w grę!

Gość _Lajla
Spóźnia się 4 dni i nie ma żadnych oznak żeby miał nadejść..

Gość _Lajla
Tak, w sobote minie tydzień od stosunku a okresu powinnam dostać 4 dni temu.

nie spznia sie jej 7 dni, tyko w sobote uplynie 7 dni od stosunku - wtedy bedzie chciala sprawdzic, bo na testach jest napisane ze test wykywa ciaze 7 dni po dojsciu do zaplodnienia - mam racje Autorko o to ci chodzi??? jesli tak, to sie nie zdziw - moze wykazac brak ciazy a potem sie okaze ze w niej jestes - bo test jeszcze nie zdazy wykryc tak wczesiej ciazy... a ochaliscie sie w dni plodne??? skad te obawy?? poza tym - nie chcesz ciazy to sie zabezpieczajcie, na Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No więc pewnie jesteś w ciąży. Jeśli dotychczas miałaś regularne cykle, a nagle spoznia Ci sie 4 dni to nie wiem na co ty czekasz i czemu testu nie zrobisz dziś

4 dni od stosunku?????????????????????? a cykle masz regularne? jesi tak, to NIE MA szans na ciaze... Boze, brak edukacji seksualnej w tym kraju to jest ogromny problem...

Gość _Lajla
Tak samo zawsze wszystkim mówiłam. Seks bez gumki to głupota itd. No ale tym razem ja głupio powiem: tak wyszło i teraz (broń boże) mogą czekać nas konsekwencje..

przeciez skoro stosunek byl niecaly tydz temu, i skoro okres spoznia sie jej 4 dni - tzn ze tuz po stosunku w zasadzie owinna dostac okres... wiec jak moze byc w ciazy??? no chyba ze cykle nieregularne...

Gość uehdw
To prawdopodobnie miałas wtedy dni niepłodne wiec moze nie ma sie czego obawiac

[zgłoś do usunięcia] _Lajla Nie jesteśmy gotowi na dziecko A na uprawianie seksu byliście gotowi? Czas dorosnąć i brać odpoweidzialność za swoje zachowania i decyzje!

Gość anna anna anna
jesli spalas z chlopakiem w zeszla sobote, a okres powinnas byla dostac 4 dni temu, czyli w poniedzialek, to jesli zawsze masz okres reguralnie, to powinny to byly byc dni nie plodne. ale to teoria i zawodzi, wiec lepiej jej nie stosowac. moim zdaniem duza szansa, ze stres opoznia ci okres