Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatyczny 87.

Czy wy kobiety ogladądacie te swoje błony dziewcze?

Polecane posty

Gość Mariolka_55
...aaa - po to chociażby, żeby wiedzieć jaka jest rozciągliwa, czy gruba czy nie i jak będzie bolało przy pierwszym razie. Można powkładać palce i się przygotować. Dziwne dla mnie ani razu w życiu nie obejrzeć jak wygląda własna cipka.. o_O

Gość Mariolka_55
Tu nawet o tą błone nie chodzi, bo niedługo jej nie będe miała, ale nigdy nie obejrzeć jak wszystko wygląda w lusterku to dla mnie dziwne o_O

Dziwne dla mnie sprawdzać jak bardzo jest rozciągliwa. Wiem jak wyglądam, ale błony nie muszę oglądać tak jak nie mam potrzeby zaglądać w głąb odbytu.

Gość Mariolka_55
Ale błona nie jest w głębi ... :D szkoda, że takie tematy nie są brane poważnie, skoro widać jakie pojęcie o własnym ciele mają dziewczyny.

Gość qłartet
czyli pasztety też mają błonę ? a w jakim wieku nie używana zarasta pajęczyną ?

ale zeby ja zobaczyć należy chociaż stanąć w rozkroku nad lusterkiem. Nie robiłam tego nigdy i nie jestem dziwna.

Gość Mariolka_55
sympatyczny 87. - nie, po prostu niektóre się swoją błoną nie interesują, a potem płacz bo błona za gruba i facet nie może wejść :D

Gość Mariolka_55
...aaa - ok, nie jesteś dziwna, ale warto sobie obejrzeć w lusterku, będziesz pewniejsza ;)

Gość Czarny Łabędź
Mariolka_55 uważasz,że jeśli któraś zawczasu zorientuje się,że jest ''za gruba'' to co? Będzie piłować?

Gość Mariolka_55
Czarny Łabędź - nie, ale może pójdzie wcześniej do gina na przegląd i on już fachowo oceni czy jest się czego bać :)

Gość Czarny Łabędź
Nie no błona to nie jakiś pancerz,chociaż zdarzają się przypadki,że ma się z jej ''przebiciem'' problem. Kuźwa jak to brzmi. :( Na szczęście rzadko. :)

Nie planuję jej taranować i jej grubość mnie nie interesuje

Gość Mariolka_55
No właśnie, nie chce straszyć, ale nieraz są problemy i są błony nacinane w szpitalach szwy itp. są takie tematu tutaj.. Ja sama mam rozciągliwą błone i cienką raczej, jak mi gin powiedział, więc się nie martwię, ale oglądałam sobie wcześniej i wiedziałam ,że nie jest straszna...

Gość Mariolka_55
Jak tam chcecie, może i sobie nie oglądajcie, po co się stresować ;) ale denerwuję mnie jak ktoś potem piszę, że nie można jej zobaczyć, bo jest głęboko w pochwie :D chłopcy też powinni być uświadomieni :)

" 22:05 [zgłoś do usunięcia] autorze jestes niby stary a taki glupi ;p" przecież ja nie jestem kobietą, a błona niby jest schowana, No jak bym był kobietą to bym tam zajrzał co się tam znajduje:D bo jak miałbym nie znać swojego ciała

Gość kwartet
a czy to jest prawda, że czym starsza dziewica to tej błony jest coraz więcej i co rok narasta ?

Gość madi8989
kwartet - raczej odwrotnie, im starsza dziewica, która używa tamponów, masturbuje się itp. to tej błony ma coraz mniej..

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
up up1111111111111111