Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_fina

dlaczego polscy faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Gość dziewczyna_fina

why? mam faceta który jest finem i jest nie wyobrazam sobie juz bycia z polakiem

Gość Zgrywus :)
Może dlatego że to jednak Polki nas urodziły :P

Gość dziewczyna_fina
dodam ,że jestem zakompleksioną Polką

Debilne prowo. Tylko ci, których Ty spotykasz są beznadziejni. Ja znam samych fajnych

Gość bumcykcyktralalala
tylko Ci na forum

Gość Jeżeli jesteś dziewczyną
fina i nie wyobrażasz sobie bycia z polakiem,to po co zakładasz takie tematy,to już cię nie powinni interesować.

bez przesady. beznadziejnosc zalezy od charakteru, a nie od narodowości. w każdym narodzie sa mniej i bardziej beznadziejni. ja znam facetow wielu narodowości, i nie uważam że polacy są gorsi.

Gość IMO13258
O! Tego tematu jeszcze w tym tygodniu nie widziałem.

Gość 0101
widze, IMO, ze prowadzisz dokladny monitoring

Gość dziewczyna_fina
napisałam ,że jestem zakompleksiona ! Żaden mnie tu nie chciał więc oddaję się posród łąk , lasów i jezior fińskich . OCzywiście seksu z jeleniami nie odpuszczę !

Gość jfu,tre
I co z tego że masz angora -nie musisz palić zarówek i tak masz widno w izbie,a jak ci liże foce jak myce to ma też widno

Gość IMO13258
Dokładnie od 20:10, a teraz pokaż cycki i nie dyskutuj.

Gość interesujące
O to już zmiana sex orietaci, skośno okie,wietnamczyki,a teraz skończyły sie araby -To sru na niedżwiedzie-------a może trzonek od łopaty i mast....... sie

Gość Zibi 063
A pokarz swoje zdiecie ,fote podpsicia może i jaki Polak cie puknie!

Gość IMO13258
Offerma, dramatyzujesz. Amerykanie szmal mają, a jak się na nich patrzy to ręce opadają. Oczywiście to opinia faceta. Opinie materialistek będą inne...

Gość IMO13258
Przepraszam, to było paskudne przejęzyczenie z mojej strony. Teraz jedyna nadzieja na uratowanie tego tematu, to nagie zdjęcia Boratki.

Ja jestem materialistką więc przejęzyczenia nie zauważyłam. Uwielbiam swoje dobra materialne:)

Gość 0101
"Amerykanie szmal mają, a jak się na nich patrzy to ręce opadają" bardzo interesujące, i jakie konstruktywne! (tak z ciekawości, jakie masz osiągi w patrzeniu na Amerykanów? Interesuje mnie suma czasu przeznaczonego)

Gość IMO13258
Pracowałem jakis czas z nimi. Jako ludzie są mili, jednak porażają głupotą, bezradnością i brakiem konstruktywnego myślenia (oczywiście nie wszyscy amerykanie, tak samo jak nie wszyscy polacy są beznadziejni). Opinie wystawiam na podstawie WIĘKSZOŚCI obywateli USA jakich spotkałem. A teraz możesz pochwalić się swoimi nagimi fotkami.

Gość Zibi 063
Boratka Ja jestem materialistką więc przejęzyczenia nie zauważyłam. Uwielbiam swoje dobra materialne,Hetnie sie podłącze .Podrzuć foty.

Zibi->foty najnowsze na okładce CKMa możesz zobaczyć:)

Gość 0101
IMO, "jakiś czas" to nie jest odpowiedź na moje pytanie, ale rozumiem, że poczułeś się kompetentny w wystawianiu opinii prawie 300 milionowej nacji :)

Gość 0101
"a co to znaczy "konstruktywne myślenie"?" dobre pytanie, dołączam :)

Gość IMO13258
@0101 "IMO, "jakiś czas" to nie jest odpowiedź na moje pytanie, ale rozumiem, że poczułeś się kompetentny w wystawianiu opinii prawie 300 milionowej nacji" I przechodzimy do standardowej "cipnej" logiki. Moja opinia na temat 300 milonowego kraju jest be, bom facet. Ale podobna opinia autorki na temat 38 milionowego kraju JEST OK, bo autorka to samica.

Gość Zibi 063
Rosianki są piekne i kochane,dobre gospodarne,i stale czyste,umalowane i uśmiechniete.

Gość 0101
a gdzie ja porównałam Twoja opinię do innej, IMO? nie dopowiadaj czegoś, czego wiedziec nie mozesz (skoro nic takiego nie napisalam)

Gość IMO13258
Miałem na mysli, że przeciętny amerykanin napotykając na swojej drodze problem z którym jeszcze sie nie spotkał, nawet nie próbuje znaleźć rozwiązania, tylko przeważnie ogarnia go bezsilność. Wtedy zaczyna się zabawny taniec sprowadzania specjalistów, którzy - jeśli nie spotkali się nigdy z podobnym problemem także popadają w bezsilność, lub przerzucanie stert poradników. A wybitnych naukowców w większości sprowadzają...

Gość 0101
"Wtedy zaczyna się zabawny taniec sprowadzania specjalistów" a komu to szkodzi? może dzięki temu w tym kraju żyje się o niebo wygodniej i łatwiej (uprzedzam pytanie, byłam, widziałam, nie raz. nie dwa)