Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis na malo kolorowo

jak podziekowac za prace?

Polecane posty

Chcialabym podziekowac moim dwóm pracownikom za pracę:) Bony sodexho nie wchodza w gre bo obdarowuje nimi dwa razy w roku. chodzi o cos oryginalnego , cos co by sie spodobalo i ucieszylo je ( bo to kobiety) zrazem. Podpowiedzcie mi bo szukam w necie i szukam ;)

Ja zaprosiłam cały zespół na piwo. Wysłałam też maila z podziękowaniami dla najlepszych pracowników w kraju (zajęliśmy pierwsze miejsce w rankingu) możesz też kupić im coś na pamiątkę, np. zrobić paczkę z kosmetykami lub na wielkanoc na święta paczki

chcialabym zeby bylo to cos naprawde fajnego:) bo najlatwiej chyba dac pieniadze ale mi nie o to chodzi

Gość asfg
to zalezy co to za kobiety,jaka prace wykonuja.Ja akurat jestem maniaczka dobrych długopisów wiec taki prezent by mnie bardzo ucieszył szczególnie jezeli musza takich przyborów na codzień używac w pracy.

maksymalnie 10-20 zł. na każdą z tych Pań

ojej ten wyzej to podszyw oczywscie:) myslalm o spa czy to dobry pomysl? no i wiecie w sumie w firmie pracuje wiecej kobiet ale najlepiej pracuja wlasnie te dwie , tylko czy to bedzie sprwiedliwe jedne dostana spa a inne ? heh:(