Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta w ciąży

Pytanie do Panów,których żony niedawno urodziły...

Polecane posty

Gość o to mi wlasnie chodzilo
zle to ujelam. Ze mimo tego ze nie mozna sie kochac tradycyjnie, mozna mu w taki sposob pokazac ze on i jego potrzeby tez sie licza...

Gość Kobieta w ciąży
MałaBlondynka ile masz lat?:) długo jestescie razem???

Gość katoliczka123
nic nie jest regula ,na wszystko jest sposob......

Gość Kobieta w ciąży
MałaBlondynka jestem ten sam rocznik:) nie przerazała Cie ciaza? porod? ja sie strasznie tego boje,w ogole nie wiem czy wybrac cesarke czy naturalny? naturalny bezpieczniejszy dla dziecka ,ale potem moge byc tak jak kiedys chylińska powiedziala u wojewodzkiego "rozklapiochą", a wtedy na pewno bede zdradzana,bo kochac sie z kobieta ,która jest dla ciebie szeroka to jakas masakra

No ja akurat miałam 20 lat :) Stach hmmm no było trochę ale jakoś nie tragicznie. Poród to wiesz czytaj, myśl i sama zdecyduj bo to Ci nikt nie doradzi. Ja akurat bałabym się CC, bałabym się cięcia, zszywania, rany, bólu później... Serio akurat ja bałam się że będą komplikację i że będą musieli mnie ciąć :) Akurat u mnie poród był szybki i udany, regeneracja po nim również i teraz też jest ok... a jakby co to teraz takie czasy że wszystko można "naprawić" ;) Jak zdecydujesz się na naturalny to poczytaj trochę o ćwiczeniach mięśni kegla - chociaż to zawsze warto ćwiczyć ;) A jak zdecydujesz się na CC to pamiętaj że teraz nie ma CC na życzenie i musisz to sobie załatwić odpowiednio wcześniej

Gość 876769976544564
mam 21 lat i jestem jakies 8 tyg po porodzie tyle latam przy malej ze schudlam jeszcze bardziej niz przed porodem :P 97/64/89 i waze okolo 50 kg. Zrobilam dla mojego misia tyle fotek (erotycznych) he że juz nie moze się doczekac zblizenia:P A tu jeszcze 3 tyg post :( Nie nie kazdy mysli o zdradzie

Gość ja 6576758678769897809
on pracuje

Gość Kobieta w ciąży
up up