Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edudla

czy oddasz w tym roku 1%:)

Polecane posty

bo FSM dużo dobrego czyni, wspierają ich np Małgorzata Foremniak czy Honorata Skarbek, państwo Osuchowie przezyli smierć swojego chorego na raka synka, więc zakładają tę fundację wiedzieli, ze liczy się też psychiczne wparcie i dawanie dzieciom radośći, która pomaga często wygrać z chorobą, w każdym razie motywuje do walki

Gość xcdcd
a ja na nic nie dam bo mi wyszło ze musze stówke dopłacic

ej, ale nawet jak masz cos do zaplacenia to mozesz oddac 1% !!! bo inaczej on sie zmarnotrawi. To nie jets tak ze jak doplacasz to nie masz tego 1%, jego zawsze masz!

ja oddaję co roku, nie rozumiem tego ze trzeba kogos motywowc, jak mozna za darmo komus pomóc to czemu nie :)

Gość mmLena07
wszyscy na dzieci lub zwierzęta, a one mają największe wsparcie, bo zawsze rozczulają serca wrażliwych ludzi. Dlatego wolę oddać na hospicjum, dla ciężko chorych dorosłych, bo dla nich szczególnie ciężko jest zbierać pieniądze.

To dobrowolne, każdy oddaje na co/kogo chce. Mnie bardziej odpowiada ten cel, bo widzę i wiem na co zostają wydane pieniądze. A co do ratowania zwierząt... pewnie za chwilę któraś z Was mnie zjedzie, że jestem zimną bezduszną suką, ale nie oddałabym na zwierzęta. Wole pomagać ludziom niż psom, które i tak są skazane na uśpienie.

Gość oddam %
Co roku oddaję. Zawsze na fundację Anki Dymnej. Ale te wpisy o hospicjach dla dorosłych dały mi do myślenia. Macie rację- w tym roku dam właśnie na to.

na hospicja dla doroslych chyba bym nie dala.. ale nie bede sie wypowiadac na ten temat. Jao oddaję na FSM. :) dzieci z chorbami nowotoworowymi beda mialy darmowa rehabilitacje!

no wlasnie tez slyszalamo jakiejs aferze ze on tego nie robi tak od siebie bez zadnej kasy:)

Ludzie, wszyscy kradna wszedzie.. zawsze ktos sie znajdzie kto jeest nie do konca uzcciwy, nawet ksieza. ;)

w sumei to wiele pozytywow widze w naszym kraju, ale jesli chodzi o NFZ to wole w ogole nie myslec o tym..

no dokladnie, ja akuat mam z pracy prywatna klnike ale gdybym nie miala, a widze po kolezankach ktore nie maja, to bym zwariowala, nnaprawde...

no właśnie, Ty masz opiekę medyczną z pracy, a ja na przykład nie i w sumie mam sobie radzić sama, albo chodzić do lekarza co pół roku po uprzednim się do niego zapisaniu

No, to przechlapane.. a ostatnio doswiedzialam sei ze rehabilitacje sa mozliwe i refundowane, ale tylko na czas pobytu w szpitalu, inaczej lecz sie sam/a;)

hahahah wiem o tym, bo córka moich znajomych po nowotworze!!! miaął amputowaną stopę, o rehabilitacji mogła pomarzyć, dobrze, że im fundacja zrefundowała rehabilitację w Warszawie