Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_jakas

Dół. Pijemy?

Polecane posty

Gość u mnie to samo
taka chujnia, ze szok :O:(

chyba narobiłam sobie jakiejś nadziei... no i jakoś nie wychodzi ;/ jak ktoś nie ma kłopotów to znajduje sobie przyjaciela, na którym zaczyna po pewnym czasie zależeć. niestety dla owego przyjaciela pewne zachowania są chyba normalne i nadal wzdycha do byłej. jak nielogicznie..

tak to bywa... ze nas kochaja ci na ktorych milosci nam nie zalezy a my kochamy tych ktorzy naszej milosci nie potrzebuja...

nie wiem, czy nie potrzebuje. zachowuje się dziwnie. dziś moja przyjaciółka postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce i powiedziała, że mi zależy... usłyszała, że jestem idealna (nienawidzę tego) i że on nie wie. co to kurwa znaczy, że facet nie wie? potrzebuje czasu czy to mnie skreśla?

Gość u mnie to samo
o Boże...gdyby nie ta "była" to u mnie by było tak samo, tylko, że u mnie mój przyjaciel umawia sie na randki i zakochuje w tych nowych :) a ja to jestem wiecie....NIE W JEGO TYPIE :)

jak niewie to chyba troche lipa, takie rzeczy sie wie czy sie ktos podoba czy nie...

No ja mu się podobam, super, idealna i wgl, ale jako koleżanka hahaha czyli chyba nie bardzo. ale żeby się przytulić, czy złapać za rękę (boże... jak dzieci...) to pierwszy. przynajmniej się z żadną nie spotyka. wtedy to bym jej pewnie oczy wydrapala.

Gość u mnie to samo
właśnie słucham tego, bardzo mnie "podbudowuje" http://www.youtube.com/watch?v=qT6XCvDUUsU w moim przypadku wiem, że chodzi o mój beznadziejny wygląd gdybym była ładniejsza wierzyłabym, że chodzi o coś innego :)ale to nie ulega wątpliwościom

Nienawidzę byłych. Nienawidzę. Tylko mieszają. Jak można kochać sukę, która go zdradzała? On nadal o niej myśli.... urocze. Niech w końcu ją wyrzuci z głowy i będzie spokój.

Gość ruda91
Hej dziewczyny! Moge się przyłączyc?

hmm wyglad to nie wszystko jesli komus nie "pikło" to chocbysmy najpiekniejsze byly to nic z tego ;-)

Możesz :) co Ci polać? i jaki masz problem? My na razie narzekamy na facetów i tępimy byłe (przynajmniej ja)

Masz rację, jak nie "piknie" to nic z tego. W sumie jeszcze jakiś czas temu ta znajomość inaczej wyglądała, więc może potrzeba czasu... sama już nie wiem. Kurwa w końcu się zakocham.

Gość ruda91
Otwarłam piwko ;) Czytam czytam.. a u mnie to dłuuuuga historia.. A może facetowi się podobasz tylko nie wiem.. nie chce zaczynać teraz czegoś nowego, bo jeszcze coś czuje do byłej, jeszcze nie jest gotowy?

Ruda91 to jest właśnie na takiej zasadzie. coś do niej czuje, więc nie chce mnie zranić i zaczynać nic ze mną. ale to nie jest tak, że nie zaczyna. dla mnie niektóre jego gesty coś znaczą i wgl... A_ona_ona Jak Ci idzie zbieranie się po rozstaniu?

Gość u mnie to samo
haha to wam sie tak wydaje ale nie uslyszalyscie od faceta, w ktorym sie zakochalyscie, ze nie jestescie w jego typie !!! :) albo, ze wasza "uroda" do niego nie przemawia :):)

Trzydziestoletni jak długo facet leczy się po byłej i kiedy jest gotowy na nowy związek? odpowiedz z męskiego punktu widzenia :)

trzydziestoletni- fajna stopka, tez musze jakas znalesc ja tez Londyn i dzis mija mi 6 rocznica ;-)) a zbieram sie chyba calkiem niezle...

Gość ruda91
taka_jakaś wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem.. jest czekać i pokazać, że tobie może zaufać, że ty nie jesteś taka jak jego była, pewnie czuje się zraniony... może troche nieufny? a ona ona, właśnie jak Ci idzie? I jeśli mogę zapytać, od kiedy nie jestescie razem?