Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem wam bo nie mam komu

jestem niedorozwojem społecznym

Polecane posty

nie potrafię normalnie funkcjonować, jestem pośmiewiskiem, ciężarem dla najbliższych i nigdy nie będę szczęśliwy chciałbym umrzeć jak najszybciej

Gość neuroplastyczność
neuroplastyczność sprawia, że jeżeli tylko będziesz starał się zachowywać jak pewny siebie, po pewnym czasie staniesz się pewny siebie. musisz chcieć. twoi przodkowie przez tysiące lat zwalczali nie takie problemy - uczestniczyli w wojnach, dokonywali wielkich odkryć, zdobywali piękne kobiety. masz przeszłość, nie zawiedź swoich poprzedników bo ewolucja doskonaliła cię przez miliardy lat.

o czym ty gadasz człowieku:O

Gość współczuję.
Mam tak samo, że tak się wyrażę. W 100%. Czekam aż moja bliska rodzina umrze, wtedy się zabiję.

Gość guftyrtyrtyt
nie piszcie tak. mi też jest przykro bo nie mam perspektyw, mieszkania, rodzinie jest ciężko, w moim zawodzie tylko znajomi z urzędu miasta dostają pracę czyt.ich rodzina a mi pozostaje wyrzucić wykształcenie do kosza i też tak czasami uważam ale każdy zasługuje na szczęscie i dobro i mam nadzieję, że się u was poprawi i do was los też się uśmiechnie.

dzięki za miłe słowo

Gość rzućcie okiem ____
człowieku a co ja mam powiedziec, ja nawet nie mam najblizszych :O :O

moi najbliżsi to rodzice i chyba faktycznie gdyby ich nie było to tak jak ktoś napisał tez mógłbym z czystym sumieniem popełnić samobójstwo

Gość ja teeeeezzzzz
i tez chyba bede musiala sie zabic :( JEstem do doopy i beznadziejna. Zrezta niedlugo mis ie renta konczy to i tak zdechne z glodu, w sumie to chyba i dobrze.

Gość kolejny niedorozwój społeczny
no to witam w klubie :) trace wszystko, pomimo młodego wieku polegac musze tylko na sobie , zero wsparcia, zero bliskich, ani przyjazni ani milosci w moim zyciu nie ma, tym bardziej szczescia...

Gość kwartnik
pierdzielisz facet farmazony, chyba szukasz przytulania i akceptacji , ja w Twoim wieku 24 lat już budowałem pierwszy dom , facet musi być twardy i wykazać się na budowie budując szalunki i zbrojenia pod fundamenty samodzielnie i robiąc izolację poziomą oraz pionową oraz szlichtę , jeżeli tego nie poznasz to jak powiadają , troki do kaleson nawet nie umiesz przywiązać :)