Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotkax3

Ból POCHWY! strasznie boli...

Polecane posty

Witam! Mam 19lat i mam straszny problem ;( otóż jakis tydzien temu masturbowalam sie na prosbe narzeczonego.. powiedzial,ze moglabym rozciagnac troche swoja pochwe,pobawic sie nia,poniewaz podczas sexu jak wchodzil we mnie do konca strasznie mnie bolalo, byla za bardzo ciasna. Wiec postanowilam,masturbowalam sie palcami, ale to nie pomagalo wiec głupia ja wzielam dezydorant. Nawet go prze dnie umylam tylko odrazu wsadzilam sobie..nie do konca bo sie balam ale bawilam sie nim... przedwczoraj wieczorem poczulam bole w pochwie i wczoraj sie jej przygladalam i zauwazylam,ze cos sie w niej zmienilo... tak jakby cos ze srodka wychodzilo na wierzch.. Wczoraj probowalam sie kochac z moim mezczyzna..i nic z tego nie mogl mi wsadzic choc zawsze wsadzal odrazu! cos jakbylo blokowalo ;/ blagam pomozcie mi... zaczyna bolec coraz bardziej..a jak kucam na kucaka to wogole boli...ehh...czekam na odpowiedz.

Gość o czym my tu gadamy?
to musi być prowo, bo aż tak głupich kobiet chyba nie ma!!!! A jeśli są to natychmiast do gina!!!

Gość głupia babo
idź do lekarza a nie na kafeterii ktoś ma Ci korespondencyjnie powiedzieć co Ci jest... tym bardziej jak Cię coś boli. Może Ci zatyczka od deo została w cipce?

Gość Hahahahaha!
Zatyczka ci została! Nie mogłaś wsadzać czegoś innego, albo chociaż drugą stroną!?

Gość Hahahahaha!
Nie martw się. Nie takie rzeczy już wyjmowano. :D

Gość dfgdfgdgdfg
moze zgubilas nakretke albo opochla ci po zbyt duzym rozwarciu

nic mi w srodku nie zostalo bo koncowka robilam ! czytalam,ze nie ktorym zdarzalo sie,ze zatyczka zostala w srodku ale mi napewno nie ! ! i jaka tu kultura wogole panuje to w glowie sie nie miescie,zeby odrazu mnie obrazac ! jestesmy tylko ludzmi ! i kazdy w zyciu zrobil cos glupiego ! ! ! czlowiek uczy sie na bledach Drogie Panie ! ! ! !

Jak się kuca nie na kucaka? 😴 W ogóle nie znałam takiego zwrotu, ale niech będzie, że istnieje :classic_cool: Idź do lekarza i opisz mu dokładnie co zrobiłaś :classic_cool: Do ginekologa oczywiście.

Gość Ale dyzodorant nie jest
z tyłu zaokrąglony, może to jest przyczyna. Ja biorę zawsze rzeczy z końcówką zaokrągloną i do dzisiaj nic mi nie jest.

A jak się to pisze?

Jedna literka mi się pomyliła. Zaraz musisz się czepiać? :P

Gość Zapadła Ci się ścianka
Tak się robi czasami u kobiet, po urodzeniu 4 dziecka :O Won do ginekologa, a potem na stół chirurgiczny.

Gość też mi odkrycie...
pomylić to się może "e" z "r", bo są obok, a nie tak jak u Ciebie analfabeto :-)

Gość może to być to
"Przyczyną obniżenia i wypadnięcia macicy jest wrodzona lub nabyta(zwykle spowodowana uszkodzeniem porodowym) niedomoga przepony miednicowej i moczopłciowej. " Widać masz to wrodzone, bo młoda jesteś. :o

Gość może to być to
Normalnie to nikomu macica nie wypada. Może to nie jest to. Może po prostu byłaś za mało podniecona i dlatego nie mógł wejść w suchą pochwę. Ale nie wiem co tam może innego wystawać.

Sluchajcie jak wstalam rano to wzielam tak przejechalam palcem po pochwie zeby sprawdzic czy nadal boli.. i nic nie czulam...ale za to zaczelo wyciekac z pochwy żółty płyn o nie przyjemnym zapachu... i dosc gesty... teraz ciagle wycieka ze mnie bialy plyn < dodam,ze za tydzien powinnam dostac miesiaczke> ale juz nie boli tak jak wczoraj,mozna powiedziec,ze wogole.. Ale sluchajcie, gdy wsadzilam palec to poczulam guzek.. a obok niego jakas chrostka..co to moze byc? moj facet mowi,ze to punkt G,ze zawsze go czul jak mi wsadzal palec.. ma racje? dodam,ze on mnie nie boli.. ale ja nigdy jakos takiego czegos nie czulam;/ moja przyjaciolka mowi,ze moge miec zapalenie szyjki macicy ale jakbym miala to zapalenie to by mnie raczej mocno bolalo ciagle... a juz przeszlo..jak narazie..

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Grzybica pochwy, idź do ginekologa, bo samo nie przejdzie. Możesz sobie na razie kupić w aptece coś na złagodzenie objawów, bo w weekend raczej do lekarza nie pójdziesz. A na przyszłość nie wkładaj do cipy nic brudnego.

napewno to nie grzybica bo objawy powinny byc takie jak: Swędzenie, pieczenie oraz białe upławy o konsystencji przypominającej twaróg i nieprzyjemnym zapachu to typowe objawy infekcji grzybiczej. Pieczenie i ból nasilają się po współżyciu i przy oddawaniu moczu. Często towarzyszą im: zaczerwienienie i obrzęk sromu oraz linijne pęknięcia skóry. Przy przewlekłych i nawracających infekcjach choroba nie musi jednak przebiegać typowo. Dolegliwości nie są wówczas zbyt dokuczliwe, mają różne nasilenie, a objawy dotyczą głównie dróg moczowych (pieczenie, oddawanie moczu partiami, konieczność częstego korzystania z toalety). a mnie nie piecze,plyn ktory wycieka nie przypomina twarogu! tylko zwykly sluz tyle,ze brzydko pachnie.. nie mam zaczerwienien... i juz mnie nie boli to tak jak wczoraj.. martwi mnie ta kulka w pochwie tez ja macie?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Idź do ginekologa półmózgu :o

pewnie,ze pojde, ale po co te wyzwiska? chcesz zablysnac?omg ludzieeeeeeeeee.. !!! kiedys byli tu ludzie normalni a teraz?!!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
A skąd Ty wiesz co było kiedyś :D 🖐️

"martwi mnie ta kulka w pochwie" U każdej co tu pisze to kulka okazuje się szyjką macicy. Pewnie u ciebie to też to.

okej niech bedzie,ze to ta szyjka macicy.. ale dlaczego czuje ja teraz dopiero a wczesniej nie? ciesze sie,ze jak ją dotykam to chociaz nie boli mnie...wczoraj to byla masakra tak pobolewala...

Gość Upe
:D Długie by trzeba mieć palce, żeby samemu dosięgnąć szyjki macicy :D

'' A skąd Ty wiesz co było kiedyś '' a no stąd,ze przebywalam na tym forum,doradzalam oraz pytalam o rozne sprawy i ani jednego dennego komentarza nie dostalam a teraz?sa tu ludzie ktorzy tylko lubia krytykowac. Miedzy innymi takie jak Ty;]

"Długie by trzeba mieć palce, żeby samemu dosięgnąć szyjki macicy" A właśnie, że nie. Jak się nie jest podnieconym to bez problemu sobie można wymacać wejście. Czego przykładem było już tu wiele kobiet, niektórym ginekolog potwierdził, że to to. Niektóre kobiety badają sobie szyjkę dla ustalenia dni płodnych i w innych celach.

dokladnie zgadzam sie z kobieta. zobacze jak przez weekend bede sie czula jak bedzie zle to jade do szpitala ! koniecznie. Niestety nie mieszkam w Polsce wiec bede musiala isc tu, no coz ale trudno.