Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazka88

Wrócić do wagi sprzed ciąży,...

Polecane posty

hej dziewczyny . witam poniedzialkowo. dawno mnie tu nie bylo - mialam ciężkie dni :( eh - szkoda gadac. moja mala skonczyla wczoraj 11 tygodni ;D a mnie dalej waga stoi na 63.4 ;/;/;/;/;/;/;/ nie jem slodyczy juz od 4 tygodni... ale wczoraj zgrzeszylam - zjadlam dwa kawalki pizzy robionej przej mojego chlopka :( popijam wlansie zileoną herbatkę .. a na sniadanko zjadlam platki i jogurt. kiedys chodzilam na VACU (pracowalam w Salonie Odnowy Biologcznej) , ale wtedy bylam tak szczupla ze nie moge dtwierdzic ze Vacu dzialalo. hahaha.. ja uwielbialam bieznie i rowerek no i samą vibre

LENKAAAAA ILE MASZ LAT? MOJA WYMAŻONA WAGA TO TEŻ 55, MASZ JEDNEGO DIDZIUSIA? JA MAM JESZCZE 2 CÓRCIE STARSZĄ MA SKOŃCZONE 6 LAT. DLACZEGO MIAŁAŚ CIĘŻKIE DNI? JA TEŻ NIE MAM ZA WESOŁYCH BO TO SIEDZENIE W DOMU WCALE NIE JEST CIEKAWE DZISIAJ CIUT LEPIEJ BO SŁONKO WYSZŁO I JEST CIEPLEJ MAM NADZIEJE ŻE JUŻ SAME TAKIE DNI BĘDĄ BO PRZYNAJMNIEJ GDZIEŚ JAKIŚ SPACER MOŻNA ZALICZYC POZDRAWIAM WSZYSTKIE BABECZKI

Majeczka ... - mam 25 lat i Olenka jest moim pierwszym dzieckiem ... wczoraj skonczyla 11 tygodni :) ciezkie dni bo jezdzilismy po lekarzach z mała... poza tym mala byla strasznie marudna - chyba przez tą pogodę.. dzis juz jest lepiej ale nie zapeszam :) mam ambitny plan cwiczyc "6 weidera" ale nie moge sie zebrac :(((((((((((((((

a co to za ćwiczenia? my jutro z małą jedziemy na pierwsze szczepienia.Ja sie zastanawiam nad wykupieniem karnetu ale tym razem na wibre ale jeszcze sie zastanawiam wogóle mam coś dzisiaj doła nie wiem słonko sie pokazało a ja jakaś smutna chodze. Dobrej Nocy wam życzę.

6 weidera to zestaw 6 cwiczen , ktore powtarza sie w pewnien okreslony sposob. Wyglada to tak : http://forever999.dl.interia.pl/nowe/6Weidera.bmp Kiedyś juz robilam te cwiczenia ... i mialam sliczny brzuszek no ale wtedy to ja bylam szczupla i mloda hahaha... musze zaczac robic.. moze chociaz ta fałda z brzucha mi zniknie... bo ogolnie to rozmiarowo nie jest az tak zle... - mam teraz rozmiar M. Fakt ze kiedys bylo to XS no ale mozna sie przyzwyczaic... najgorszy jest tylko ten brzuch :(((((((

hej dziewczyny... zaglądacie tu czasem.. ? mnie masakra boli glowa - chyba jakies przesilenie wiosenne :( i zaczelam dzis 6 weidera hehehehe a waga dzis rano wskazywala 62.7 czyli cos tam idzie w dol :)

Hej, kobietki! Z przyjemnością się do Was dołączę:) Od czasu cc minęło już 15 miesięcy. Moja waga obecna mnie załamuje:( Mam 164cm wzrostu, a ważę 74 kg, tragedia. Powinnam ważyć 56kg, to moja waga! W samej ciąży dużo nie przytyłam. Ten ciążowy naddatek spadł mi po jakichś dwóch miesiącach. Niestety to co się uzbierało przed ciążą, nie chce spaść. A prowadzę naprawdę aktywny tryb życia. Byłam też na diecie norweskiej, generalnie co dzień dieta mż, dużo ruchu i nic:O