Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paszminka

PROBLEM Z TEŚCIOWĄ ! CO ZROBIC ?

Polecane posty

Gość paszminka

Witam wszystkich na forum. Mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać otóż moja teściowa jest strasznie nachalną osobą.Co drugi dzień wydzwania do mnie żebym ją odwiedziła z moją dwumiesięczną córeczką. Nie lubię tam przychodzić bo teście maję psa husky który za każdym razem jak tam przychodzimy obskakuje wszystkich,drapie i szczeka na okrągło. JAK Tylko chce go zamknąć na dworze teściowa przybiega i wpuszcza go bo to jest jej oczko w głowie. Nie potrafię patrzeć na tego śerściucha :/ a pisząc już o sierści to pełno jej się wala w całym domu i osiada na ubraniach ;/ Ale to jeszcze nie wszystko, moja "kochana" teściowa wymyśliła sobie że gdy wyjadą z teściem na wycieczkę trzytygodniową to ja z mężem i córką mam się do niej wprowadzić (dodam że wyjeżdżają już 2.03) ;/ Oznajmiła mi dziś że łóżeczko już nawet dla małej załatwiła... CO ROBIĆ ? Jak jej mam dać do zrozumienia że nie chcę tam przebywać przez ten czas.. JAK odmówić żeby jej nie urazić albo jaką wymówką mogę się posłużyć ? POMÓŻCIE PROSZĘ !!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować