Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaj.a.odpowiem

facet odpowie na kazde pytanie

Polecane posty

Gość giedea.
zapytaj.a.odpowiem - wpadka, nie no co ty. on panuje nad soba, lol... i tu jego slowa: nie dorobil sie jeszcze dziecka;]

Gość giedea.
Ancolek Ona - dzieki:) a mam pytanie, czy ty zgodzilabys sie na stosunek przerywany?

Gość gość
autorze mam do Ciebie pytanie :)Czego może chcieć ode mnie facet z którym ciągle widuje sie w szkole i stale sie na mnie wpatruje? a zagaduje tyle wtedy gdy sie napije itp :D?

Gość giedea.
Ancolek Ona - no wlasnie teraz dopiero uswiadomilam sobie to wszystko, do tej pory zwracalam uwage tylko na bledy z mojej strony, (mam problemy emocjonalne itd.) i tylko cieszylam sie, ze chce byc jeszcze ze mna;)

giedea. - kochana, ja z od ponad roku tak właśnie robię :) z tym, że w tym roku minie 3 lata odkąd jestem z mężczyzną, mam nadzieję, swojego życia :)

giedea. -> gdyby był poważnym facetem, nie odnosiłby się do Ciebie w ten sposób. Ale przynajmniej dobrze, że to wydało się teraz, nie później. Pewnie jakbyś nie daj boże zaszła w ciążę, zostawiłby Cię z 'brzuchem'.

Gość zapytaj.a.odpowiem
taaa tak samo moj kolega taki "fachowiec" od sexu bez gumki i w 21lat panienke ma w ciązy...

Gość giedea.
no i to jest wlasnie ta roznica - okres czasu bycia w zwiazku. ja po prostu takie rzeczy na takim etapie znajomosci odbieram jako brak szacunku dla mnie (choc moze przesadzam)

Gość giedea.
Ancolek Ona - pewnie byloby to calkiem mozliwe. boje sie teraz tego wszystkiego, bo znow czeka mnie samotnosc:) ale dam rade:D

giedea. -> jako brak szacunku odebrałabym nie sam fakt, że on chciałby się kochać bez zabezpieczenia, lecz to, że nie bierze pod uwagę Twoich argumentów.

Gość zapytaj.a.odpowiem
czarna nicola-pewnie się chlopczyna zauroczyl i jest niesmialy a tylko po % ma odwage

Gość gość
Ancolek Ona- chyba tak, ale bym chciała wiedzieć co ma oznaczać te jego spojrzenia :D

Gość giedea.
Ancolek Ona - ale chodzi rowniez o fakt, ze przede mna bylo kilka innych dziewczyn, z ktorymi rowniez preferowal stosunek przerywany. zapytaj.a.odpowiem - no właśnie, ale jak to wytlumaczyc komus, dla ktorego licza sie tylko wlasne zasady.

Gość gość
dzięki za odpowiedz :Dco mam powinnam zrobić by tą jego nieśmiałość złamać?troche to trudne będzie bo sama do śmiałych nie należe :O a to wszystko już długo trwa.

Gość zapytaj.a.odpowiem
no ty musisz chyba przejąc incjatywa. Zainicjowąc jakąs rozmowe(bo on chyba tego juz nie zrobi) albo jak on podpity i sobie luzno rozmawiacie jakby wtedy doszlo do jakiegos pocalunku to by całkiem przelamalo tę blokadę (przynajmniej powinno)

Gość zapytaj.a.odpowiem
ciezko bedzie mu to przetlumaczyc bo pewnie męski honor mu na to nie pozwala zeby przyznac ci racje.jak sie boisz o wpadke to stawiaj sprawe jasno:albo w gumce albo abstynencja sexualna :)

Gość upupupupupuper
srales dzis?

Gość zapytaj.a.odpowiem
nie

Gość zapytaj.a.odpowiem
znam za to dobrze przysłowie: Kto rano wstaje ten leje jak z cebra.