Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudziaa

zapalenie okostnej zeba

Polecane posty

Gość klaudziaa

hej ;) mam mega problem .. wczoraj spuchlam pojawila mi sie ropa i w tej chwili wygladam jak kwazimodo ..;/ mam spuchniete policzko lewe od kosci w gore caly podbrodek i kawalek szyji ;/boli mnie cala twarz i czuje sie strasznie :( oczywiscie plukam jame ustna szalwia i zazywam biseptol co moge jeszcze zrobic zeby sie pozbyc tego cholerstwa w piatek mam 18 i chcilabym zeby to zniklo ! pomozcie!

Gość izia87
spokojnie ci zniknie,ja 2 dni temu tez spuchłam tez zapalenie byłam u dentysty dała mi antybiotyk i juz mi zeszło jutro ide na urodziny:)a zeba usuwam we wtorek:)mi kiedys bardzo biseptol pomógł miałam taka opuchlizne ze prawie oka nie miałam w ciagu 3 dni zeszło:)

Gość klaudziaa
mam nadzieje ze tak bd ;) dziekuje ;*

Gość klaudziaa
piszciee;)

Gość kaskaaaa
ja to samo mialam z miesiac temu tydzien przed studniowka, spuchlam od gornej 6 , od razu do dentysty pojechalam otworyzl mi zeba, iniesety tylko nadawal sie do usuniecia, na szczescie o[uchlizna zeszla do studniowki, A rok wczesniej jak moj chlopak mial studniowlke, dzien przed, jadlam jabłko i złamałaam gorną 2. ukruszyla mi sie z 3-4 mm. masakra mama jakiegos pecha do studniowek z zębai, na szczesie wtedy tez mi dentysta, opatrzyl, choc pamietam ze sie niezle wycierpaialm, pamietam ze znieczulenie praktycznie nie dzialalo, a ząb bylo trzeba browac, skrocil mi o polowe a potem odbudowal ,

Gość jolkaaaaaaaaaaa
zawsze tak jest ze ząb zaczyna bolec w nieodpowiednim czasie, 18, studniowka, ja to samo mialam z dolna 5, tydzien temu , urodziny chlopaka, a mnie wypadla plomba z 5, w srodku ząb caly czarny, sobota wiec malo ktory dentysta przyjmowal, dostalam znieczulenie, dentysta zaczal czyscic kanaly, potem wlozyl antybiotyk, ale ząb otwarty zostal, jest zrowany z dziaselem;/ na zdjeciu na urodzinach eszcze zapomnialam sie i mam takie zdjecie gdzie widac ta makryczna 5