Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayleighhhhhhhhhhhhh

Mój chłopak nie może u mnie spać !!!!!!!!!!

Polecane posty

Za miesiąc kończe 18 lat i chciałam, żeby mój chłopak został u mnie na noc po imprezie urodzinowej. To byłoby super zakończenie urodzin. jednak gdy powiedziałam to rodzicom to się oburzyli, powiedzieli, że żaden chłopak nie bedzie spał w ich domu, co powiedzą sąsiedzi, że nie będą ze swojego domu robić burdelu (!!!!) itd. Nie wiem jak ich przekonac, skąd oni wiedza, ze my w ogole chcemy uprawiac seks? LOL, ja chcę tylko, zeby byl obok mnie w nocy a oni tego nie rozumieją. JAK ICH PRZEKONAC PROSZE O POOOMOC

Gość marrrriana
dziwne. ja mam 16 lat, mój chłopak 17 i może u mnie zostawać na noc .;D ale ja mam luznych rodzicow, wspolczuje Ci ^^^

Gość celestynaqqq
zdurnialas? :O rodzice maja racje. ten chlopak niejest nikim dla nich i jesli oni sobie nie zycza nie ma prawa u was spac. sama bym sie nie zgodzila a mam 26 lat :O

powiedzieli jeszcze, ze zaden chlopak nie bedzie u nich spal przed slubem oO a inni faceci spią u moich kolezanek i ich rodzice jakos nie mieli z tym problemu :|

Gość gjgtfjx
to zmien sobie rodzicow, skor taka dorosla jestes to sie wypowrwadz i spij sobie z kim chcesz.

Gość justyna aa
ja mam 18 latka i od roku sypia czasami dziewczyna syna /super babka swoją drogą;)/

też bym tak chciala, ale moi rodzice są staroswieccy :L

Gość justyna aa
dzieci w tym okresie szkolnym też mają swoje prawa Stachu trzeba je jakoś w domu do tego życia przygotować ale u mnie jest krótka piłka szkoła średnia i pa pa,co mogę to pomogę ale wspólnego mieszkania później nie ma, no chyba że na wakacje zjadą;) to chętnie i serdecznie zapraszam:)

Gość sebastianss
Ja śpie u swojej dziewczyny czesto i ona u mnie, ja mam 19 lat a ona 17 i rodzice to akceptują;] Pooozdro.

Gość problem z dupy
ja mam 26 lat NARZECZONY 28 i tez nie moze u mnie spac chociaz SLUB ZA POL ROKU i jakos nie mam pretensji dom rodzicow oni ustalaja warunki koniec kropka za mloda i niedojrzala jestes zebyto rozumiec

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Rodzice mają rację :)

nie dziw się rodzicom, że nie chcą mieć tej świadomości, że w pokoju obok ktoś po cichutku posuwa ich córkę 🖐️

Gość Kacha19
Dziewczyna Mojego brata ma 16lat a on ma 18lat i jego dziewczyna spała w osobnym łóżku a on w osobnym ale w nocy ona poszła do niego mama się skapła ale nic nie powiedziała