Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalamma sie

Załamałam sie :( zazdroszcze innym figury

Polecane posty

Gość zalamalamma sie

szczuple nogi , sliczny brzuszek , ładna jędrna pupa , swietnie na zdjeciach wygladają , ponętne piersi i do tego ladna twarz no kurwa :( krew mnie zalewa a ja co ? z twarzy moze i ladna ale.... odchudzalam sie , i nadal to trwa , brzucha idealnego miec nie bede ,za duzo skory , szczuplych lydek miec chyba nie bede , bo mama ma podobnie to dziedziczne, piersi ? male ratuje sie biustonoszami chce mi sie plakac :(

Nie przejmuj się to ze jesteś gruba nie oznacza ze brzydka , grubsze tez piękne ; ) nie ma co się przejmować a ile ważysz > ??

Gość milusińsko
wkur wiają mnie tacy ludzie jak ty. do roboty a nie smęcić tu na kafe. ćwiczyć, stosować dietę . jak tak dalej bedziesz jęczeć to jeszcze wiecej spasiesz dupsko.

Gość jak schudniesz i bedziesz
ciagle cwiczyc to skora sie wchlonie

poza tym gadasz jak stara baba zamiast poddawac si swojej slabej woli - walcz ze swoimi slabosciami cwicz silny charakter jestes pania wlasnego wygladu mysli wiec przestan sie nad soba uzalac tylko do roboty leszczu

Gość zalamalamma sie
Problem w tym ze odchudzam sie od 1,5 roku , jestem szczupla i to bardzo. Na brzuchu czuc miesnie ale ta warstwa skóry :O I nie wiem co z łydkami zrobic, szczuplych nog nigdy nie bede miala

Gość milusińsko
to do lekarza, dietetyka raus !!!! ja ani on, ani ona ci nie pomożemy . także daj se siana.

bosze to jak jestes bardzo szczupla to czego jeszcze od siebie chcesz - wiecej akceptacji uwierz w to ze jestes piekna a te twoje kompleksy wyrzuc do smieci kazdy ma jakies mankamenty ale nie chodzi o to zeby byc idealem tylko zeby sie ze soba idealnie czuc mimo wszystko !!!!

Gość Eee tam ja tez mam
nieladne nogi bo mam po prostu taka budowe ciala, gora szczupla, dol masywny :/ odchudzanie nic nie da, mozesz wyrzezbic ttroche na silowni ale to tyle.