Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BVCNJ

DO RODZICÓW PRZEDSZKOLAKÓW

Polecane posty

Gość BVCNJ

CZY POSŁALIBYŚCIE SWOJE DZIECI, DO PRZEDSZKOLA, KTÓREGO WŁAŚCICIELKA JEST NIEUCZCIWA WOBEC PRACOWNIKÓW W NIM PRACUJĄCYCH

Gość a czym sie różni allegro od
zalezy od tego na czym ta nieuczciwość ma polegać. Jeśli sprawa nie dotyczyłaby bezpośrednio mojego dziecka i wiedziałabym ze ma dobrą opiekę w tym przedszkolu to owszem posłałabym. Sprawy między pracownikami a pracodawcą nie powinny w żaden sposób odbijać się na klientach.

Gość BVCNJ
A JEZELI NA SKUTET TEGO PRACOWNICY SIE ZWALNIAJA I ŚREDNIO CO DWA MIESIĄCE DZIECKO MA NOWA PANIA

Gość a czym się różni allegro od
A no to nie. Nie posłałabym gdybym była o tym wcześniej uprzedzona. Już raz przerabiałam takie przedszkole. Super pani, za chwile beznadziejna pani, za chwilę jeszcze gorsza pani. Nie wnikałam o co tam chodziło, ale pewnie o kasę bo właścicielka wyjątkowo pazerną osobą była i nie szło się z nią dogadać. Znaleźliśmy inne przedszkole w którym pani pracuje od 30 lat, a zeby nie było ze jest mało twórcza itd to w zeszłym roku kończyła pedagogikę i pełno w niej pomysłów, a dodatkowo doświadczenie.

Gość BVCNJ
I TU JEST PODOBNIE A SZKODA, BO DZIEWCZYNY, KTÓRE ZATRUDNIA TO NAPRAWDE ŚWIETNE OPIEKUNKI WIDAĆ, ŻE LUBIĄ TO CO ROBIĄ