Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjjjjja

CO SĄDZICIE O DZIEWCZYNIE ZA ZDJECIA?

Polecane posty

Gość gnghmbnmbnmbnmbnlooooooool
boshe ale krowa spasła

Gość zxdss
Zamiast się tak mizdrzyć przed tym upierdolonym lustrem ruszyła by swój tłusty zad na siłkę i przestała tyle żreć :O

Gość ghfhfg
ma dziewczyna mniemanie o sobie,..gdybym byla jej matka, to bym ja porzadnie zdzilila przez leb za ten opis.. ''Ona lubi się wozić z kolegami w samochodzie. Lubi to robić niemal w każdym koncie. Ona wszystkie zna style, niby niewinna myszka. Gdy noc wychodzi, talentem tryska. Ona lubi na pieska, po bożemu na czworaka. Taka niewinna często buzią mlaska. Wczoraj wysokie loty. Dzisiaj szeroko chodzi. Gdy poczuje alkohol bierze się do roboty.''

Gość herterraja
nie jestem księżniczką nie jestem panną z zasadami nie jestem ostrą sztuką ale potrafię kochać, wiesz? Ja pierdolę twój styl, ja pierdolę twój skill Ja pierdolę twój klip, ja pierdolę cię w ryj Ja pierdolę twój szmal, ja pierdolę twoje bity Ja pierdolę twoje hity, ja pierdolę takie kity http://photos.nasza-klasa.pl/26918548/556/main/f539c1d9b7.jpeg ciężki kaliber, CIĘŻKI

Gość direstraits
hahhaaco za prostaczaka

Gość xsdfgb
myslisz że się bedziemy logowac jak głupie kutasy bo ci zależy by było dużo wejsc na twe smieszne fotki - nie ma głupich