Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyddd

muszę zmienić moje paskudne imię, czy mogę to zrobić bez zgody rodziców?

Polecane posty

Gość wstyddd

oni sie upieraja, ze moje imie jest ladne, a ja go nienawidze. mam juz dosyc upokorzen, wyzwisk i zartow. od przyszlego roku ide do liceum i chcialabym pojsc z nowym imieniem. ja juz dluzej tego nie zniose po prostu! czy moge to jakos zrobic jak jestem nieletnia? prosze pomozcie!!!

Gość sfasfsafsdafadfsadffa
Skoro jesteś nie letnia to bez zgody rodziców raczej jest to nie możliwe :P A jak CI na imię??

Gość sądzę, że nie ma to znaczenia
Jeśli idzie o wyzwiska, żarty, kpiny - to nawet jeśli sam papież ochrzci Cię na nowo innym imieniem, tacy, co chcą się z Ciebie śmiać będą to robić i naprawdę nie przekona ich argument: "patrzcie, mam w metryce inne imię".

Gość nie da rady dopiero po 18
roku życia

Gość wstyddd
ale nie rozumiesz, że jak pójde do liceum to beda tam zupelnie nowi ludzie i niby skad beda znali moje poprzednie imie ? naprawde nie da sie nic zrobic? moze do sadu pojde albo cos? :( jestem zdesperowana!

Gość a cóz to za imię że wszyscy
się wyśmiewają? Musisz mieszkać i chodzić do szkoły w jakiejś totalnej wiosze, że tak jest...

Nie możesz zmienić imienia bez zgody rodzica i tyle. Więc nie kombinuj. Widzę, że bardziej zależy Ci na imieniu niż na zgodzie z rodzicami, na pewno było by im miło gdyby córka poszła do sądu, bo oni normalnie nie chcą się zgodzić :O

Gość amellliaAAA
nawet jezeli skonczysz 18 lat to zmiana imienia nie jest taka prosta. Twoje imie musialoby byc naprawde upokarzajace ( nie tylkowg ciebie) zebys otrzymala zgode na zmiane. a jak ci na imie ?

Gość wstyddd
tak ciekawe co wy byscie zrobily jakbyscie mialy na imię Ewangelina :(

Gość wsyddd
na imie mi ciulmancja

nosz kuuuurde.. nie jest takie złe..!!! nie przesadzaj..eve, ewelina, evela... przestań.. nie sądzę by było upokarzające.. z liceum będą już troszkę doroślejsi ludzie.. nie przejmuj się..

Naprawdę Ewangelina ? to co w nim upokarzającego ? znając moich znajomych to mówili by Ewka albo coś w tym stylu. Zmień znajomych, tak będzie prościej :O

Gość the big big bang
ewangelina czy ciulmancja w koncu :D jak ewangelina to ladnie.

Gość wstyddd
z ta ewangelina i culumancja to podszywy!!

Gość wsyddd
a nazwisko trzepipała

Gość amellliaAAA
mi się podoba :)

Gość sądzę, że nie ma to znaczenia
A ty zrozum, że nikt się nie wyśmiewa z Twojego imienia, tylko po prostu są ludzie, którzy lubią się poznęcać nad kimś i szukają pretekstu: imię, okulary, nadwaga, brzydki zeszyt, wada wymowy i sto tysięcy innych rzeczy. Przestań się przejmowac deklami. Możesz ich wyzywać tak samo jak oni Ciebie, nawet jeśli mają ładne imiona, bo tu nie chodzi o imiona ani o nic konkretnego (większość ludzi ma gdzieś Twoje imię) tylko o to z czego by się tu ponabijać. To takie zajebiste być guru klasy i śmiać się z innych. Zmienisz imię - to będą się śmiać z nazwiska, zmienisz nazwisko - to będą się śmiać z Twojej twarzy - zmienisz twarz, będą się śmiać z figury...

Gość wsyddd
ok.ewangelina ciulmancja trzepipała druga

Gość wstyddd
na imie mam Cirzpisława i nawet nie wiem jak to zdrobnić. naprawde, ale teraz to i tak mi juz nikt nie uwierzy. dzieki podszywy :(

Gość wsyddd
a mieszkam w rozkroczu przaśnym i też nie uwierzycie co?