Gość inneov Napisano Luty 26, 2011 przesle ci to co dostalam ,podaj meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 26, 2011 kateim@wp.pl dzekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysu 0 Napisano Luty 26, 2011 ja też wczoraj zaczęłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaaaaaaaaaaaa6788 Napisano Luty 26, 2011 ZNAJOMA MAMY MIAŁA TĄ DIETE TRZYMAŁA SIE SCHUDŁA 30 KG A WRÓCIŁO JEJ PONAD 45 MASAKRA NIES STOSUJCIE TEGO TO SWINSTWO NIE DIETA JOJO GWARANTOWANE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inneov Napisano Luty 26, 2011 onaaaaaaa przeciez po kazdej diecie moga wrocic kilogramy,ale kto nie sprobuje ten nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 26, 2011 moze nie przeszla wszystkich faz? jak skonczyla diete i jadla bez opamietania to moze i przytyla 45kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 z tym piciem wody to chyba prawda! wczoraj wypilam ponad 2L i dzis na wadze 62,2:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inneov Napisano Luty 27, 2011 czesc dziewczyny, wczoraj polecialam kupilam za[pas wody i pije ,mam nadzieje ze tym razem cos poleci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 dukan pisze ze na te 2L moze skladac sie woda ale rowniez inne napoje: cola light, kawa, herbata. aby lacznie bylo okolo 2 i wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość innoev Napisano Luty 27, 2011 no wlasnie .slyszalam ze mozna pic cole light ,bylam zdziwoiona .ale widoczeni mozna skoro tez Ty to piszesz,o to juz lepiej bo do wody sie strasznie zmuszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 ja narazie coli nie pije w I fazie chociaz mozna:D pije wode i herbatke ze slodzikiem:) pij dzis duzo plynow i jutro koniecznie napisz czy waga ci ruszyla w dol:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Luty 27, 2011 k najbardziej można :) W Biedronce jest taka, która ma 1 kcal na 250ml a Coca Cola ZERO ma tylko 0.5 kcal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asienica 0 Napisano Luty 27, 2011 Witam,ja chętnie też się przyłączę.Jutro zacznę czwarty tydzień na dukanie i już nie zrezygnuję.Zaczęłam od 89,8 a dziś 83,4 i wraca chęć do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 dzis pierwszy raz zrobilam placki dukana wyszly rewelacyjnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inneov Napisano Luty 27, 2011 a jak robilas ,ja tez robilam ale niezbyt wyszly . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Luty 27, 2011 Wysłałam Ci 2 książki o diecie. Daj znać czy doszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelkaW Napisano Luty 27, 2011 Witam wszystkie dietowiczki. Ja dziś też jestem 3 dzień na diecie.Po dwóch dniach ubyło mi 1 kg . Poprosiłabym tez o wysłanie tych książek.Pozdrawiam. pkopczak@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gajowa77 Napisano Luty 27, 2011 witam można do Was sie dołączyć od jutra zaczynam swoją przygodę z Dukanem ,dziś zrobiłam light zakupy w których pomógł mi mąż :)upiekłam placuszki na śniadanie i przeczytałam zakupioną dziś ksiązkę w grupie rażniej więc pozdrawiam Was 28.02 ---85kg :( cel to 72kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asienica 0 Napisano Luty 27, 2011 Witaj gajowa77,mamy podobną wagę ,więc teraz tylko czekać jak będzie spadać w dół.Zyczę powodzenia i wytrwałości i będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 inneov dodalam 1 lyzke otrab owsianych i 2 zytnich, 1 cale jajko, 1lyzka jogurtu naturalnego, 1 lyzka sera bialego chudego i w odrobince mleka rozpuscilam jeden slodzik smazylam na teflonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 witamy nowe dukanki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksandraphl Napisano Luty 27, 2011 tez myslalam zeby zaczac ta diete od poniedzialku, ale jakos nie moge znalezc ciekawych przepisow. pozatym to tez sie boje, ze narobie sobie nadzieji i nic z tego nie wyjdzie. moglabym poprosic o ksiazki? olaczesak@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 tutaj sa okrojone informacje http://www.dietadukana.info.pl/zasady.php a tutaj przepisy z podpisami do ktorej fazy http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2010 juz jest dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksandraphl Napisano Luty 27, 2011 link niestety nadal nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inneov Napisano Luty 27, 2011 witamy witamy.:) jak tak dzis jedzonko ja mialam piers z kurczaka w rekawie peiczoan ale cos mi dzisaj slabo ,to moj 7 dzien uderzeniowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andi75555 Napisano Luty 27, 2011 witajcie i ja sie przymierzam od jutra d tej diety...trochę już o niej poczytałam, zasady, posiłki itp więc jestem napalona na to aby ją przetestowac na sobie... dzis już zafundowałam sobie kilka posiłków na bazie białek i...bardzo mi sie to podoba bo nie trzeba liczyc kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukam dukana Napisano Luty 27, 2011 niewiem czemu to sie zle wkleja:( http://dukan.blox.pl/html/1310721 ,262146,14,15.html?1,2010 miedzy 1310721 a ,262146 trzeba usunac spacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach