Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzcie popatrzcie456

DLACZEGO NIEKTORZY Z KAFE ZAMIESZCZAJA TAK INTYMNE INF O SOBIE????

Polecane posty

http://www.tadeuszek.blogspot.com/ Jak ona sie nie boi ze ja ktos rozpozna ? A przyznacie ze wygaduje straszne rzeczy na forum, wyciaga bardzo intymne sprawy. :P

Gość pastorynga
A teraz siedzisz ze slina w kacikach ust i drzeniem w sercu kto cie poprze i moze znow uda sie na kafe jatke rozpoczac. Lecz sie babo i pilnuj wlasnego nosa!

Gość logddg
o ja , ta babka ma 25 lat... szok...i ten facet 31 , ja cie jak staro wygladaja...

Gość przeszkadza ci to
mi nie? wiec nie wiem o co chodzi?

Gość przeszkadza ci to
co za chory i zakompleksiony naród!!!!

Nie chce zadnej klotni na kafe wywolywac tylko dziwi mnie ze ktos potrafi nawet satelitarne zdjecie swojego wkelic :O jak dla mnie to chore. i jeszcze zdjecie dziecka... Czy ona sie nie boi pedofilow, uprowadzen dzieci? Dla mnie to chore!

Gość myszsza jest bardzo fajna!
odczep sie od nich. normalni prawdziwi i uczciwi ludzie z normalnymi problemami, ktorych w naszym kraju nie brakuje. po prostu nie wstydza sie o tym mowic. nie ma sie czego przyczepic! za to ty wzbudzasz politowanie swoja glupota! :/ dobrze ci ktos odpisal w drugim poscie (pastoryngi).

o widze ze wy tez takie nawiedzone jak i ona :D dajcie adresy swoich blogow. myszsza niedlugo bedzie pokazywala swoje majtki znajac ja pewnie do tego dojdzie.

Gość najbardziej nawiedzona
to jestes ty

Gość pastorynga
Tysiace matek prowadzi blogi. Wklejaja tam zdjecia swoich dzieci. Chcialas wywolac burze na kafe, zrobic nastepne "polowanie na czarownice". Puknij sie w leb i zajmij wlasnym zyciem.

Gość uope klauss
ja tez uwazam ze myszsza przesadza z tym wywalaniem swojej prywatnosci. ale jak kto woli.

Gość miej to w dupie :)
Ta kobieta to jakaś obrzydliwa ekshibicjonistka. Już tyle lat istnieje ten żenujący blog i nadal nie ma dość. Brakuje tylko zdjęcia cipy po porodzie. Bo nagie zdjęcia syna są. Takie rzeczy powinny być karalne, a wizerunek dziecka chroniony prawnie. Ta niezrównoważona matka powinna mieć odebrane prawa rodzicielskie za robienie z dziecka pośmiewiska i teatrzyku oraz za narażenie go na kpiny i niebezpieczeństwo ze strony seksualnych zwyrodnialców.

Gość do hejka hej:)
10 / 10 !!! :D POPIERAM! ;)

miej to w dupe , no wlasnie o to mi chodzilo. Pamietacie jak kiedys nagie dziecko przy basenie sfotografowala? Jest stuknieta i tyle

To nie tylko zdanie autorki. Nie wiem jaki jest nick tego durnej kobiety, ale widziałam już ten blog dwa lata temu. Już wtedy był szeroko krytykowany i słusznie. Tego typu rzeczy są chore, ja rozumiem, że ambicją życiową niektórych ludzi jest poczęcie dziecka, ale nie powinni oni ich wizerunkiem dzielić się w bądź co bądź nieanonimowym i niebezpiecznym internecie. To dla takich niedorozwiniętych matek robią spoty w telewizji za publiczne pieniądze o bezpieczeństwa dziecka w sieci. Pokazując swój dom, swoje dzieci naraża się na wizytę pedofilów, złodziei, ludzką kpinę, a przede wszystkim na zero prywatności. Bo wystawiła już niemal wszystko.

Gość mala mi najlepsza
hejka hej:) , nie podniecaj sie tak bo dostaniesz orgazmu, cipo! :)

Gość mala mi najlepsza
kto mnie wyrucha motykom??? pliiisss!

motykom? Chyba motyką :D:D:D

Ja moge ci wylizac patelnie! No problem! :) Wszystko zostanie w rodzinie

nawet sie podszyc nie potrafia :O

To jest Wasza sprawa, co chcecie pokazywać, ale dzieci, póki nie wiedzą co się dzieje z ich prywatnością powinny mieć do niej bezapelacyjne prawo, a ich wizerunek nie powinien służyć lansowaniu w Kole Gospodyń Wiejskich. Bo nigdy, ale to nigdy nie możecie być pewne jak skończy się taka "zabawa". Nikt nikomu nie zakazuje prowadzenia bloga, ale pomiędzy blogiem, w tym przypadku to nawet fotoblogiem, a rodziną, ginekologiczną wręcz kroniką jest różnica. To pierwsze powinno pozostać anonimowe, to drugie zaś jest elementem naszej prywatności i nikt poza bliski nie powinien zaglądać komuś w wilijny talerz i pieluchę dziecka.

Gość jak tej myszszsie
nie wstyd ze caly swiat zna szczegoly z jej zycia prywatnego , ba! nawet lozkowego bo kidys pisala ze nienawidzi sexu a jej maz ja brzydzi.

Gość to jest nasza cala
myszsza, niestety :(

Gość hcdgsjfhlsdgfy
podnosze

Gość bukaa
To nie tylko "przywilej" matek. :o Kiedyś na ślubach pisała pewna Zia86, która podobnie podawała wszystkie szczegóły ze swojego życia i przygotowań do ślubu. Zamieściła nawet opis swojego pierwszego razu! I cała Polska wiedziała jak wygląda jej narzeczony. :o A że wielu osobom nie przypadł do gustu, pojawiło się mnóstwo niewybrednych komentarzy. Nie potrafię zrozumiec, co kieruje takimi ludzmi. Wiadomo, ze do pewnego stopnia jest sie tu anonimowym, ale zdjęcia i szczegóły pozwalają zidentyfikować tę osobę.

Gość niektorzy zyja kafetria
Jest pelno osob ktore zyja kafeteria. Jest tu np. pewna mama, ktora zaciekle probuje wszystkim wmowic, ze nie spodziewa sie kolejnego dziecka, ale niestety, wczesniej podala publicznie zbyt wiele informacji o sobie, mozna ja bez problemu wysledzic w sieci i dowiedziec sie, co u niej slychac. Nie rozumiem, jak ludzie moga byc tak nierozwazni, Zwlaszcza mati. Ja jestem matka i dla mnie najwazniejsza sprawa jest zapewnienia dzieciom i swojej rodzinie bezpieczenstwa i intymnosci, i to jest dla mnie wazniejsze od pochwalenia sie nimi na forum publicznym. Dziecko jak kazde inne, i tak dla kazdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze, wiec pokazywanie zdjec, chwalenie sie, opisywanie czynnosci z zycia codziennego (Czesto niestety bardzo nudnych) dla przecietnej osoby nie jest niczym szczegolnym, ale gdy taka jedna z druga zajdzie komus za skore, to wtedy ten ekshibicjonizm robi sie bardzo niebezpieczny :O

Alez wy macie problemy... Do waszej wiadomosci: dziesiatki tysiecy ludzi na swiecie prowadzi blogi o swoich rodzinach i dzieciach przez dziesiatki lat, a wy wsiedliscie na Bogu ducha winna kobiete i doszukujecie sie taniej sensacji w tym co robi. Zajmijcie sie swoim zyciem i nie ingerujcie w cudze. Wam nikt nie dyktuje jak zyc, wiec nie macie prawa byc wyrocznia w kwestii tego co robia inni. Poza tym, jesli ktos anonimowo zamieszcza zdjecie bliskiej osoby w internecie, czy nawet swoje wlasne, to prawdopodobienstwo tego, ze osoba ta zostanie przez kogokolwiek rozpoznana na ulicy jest bliskie zeru ...a juz tym bardziej dzieci, ktore zmieniaja sie w blyskawicznym tempie, wiec nie ma szans ze ktokolwiek zdemaskuje ich pochodzenie. Tworzycie jakies chore teorie spiskowe. Nawet nie przyszlo wam do glowy, ze blogi mozna w kazdej chwili zdjac z sieci, lub zablokowac do publicznego wgladu i udostepniac tylko zaproszonym gosciom, przyjaciolom i rodzinie. Glupi temat i jeszcze glupszy problem... zupelnie jakbyscie powazniejszych nie mialy. Zalosne.

Gość żałosna to jesteś
ty, skoro nie rozumiesz, ze forum jest od tego, aby podyskutowac. To, ze ciebie obchodzi tylko twoja dupa, nie znaczy, ze inni tez tak mają. Niektórzy mają refleksję, którymi się z innymi dzielą.

Zalosne to sa osoby, ktore chorobliwie interesuje zycie innych ludzi, tymczasem nie robia niczego zeby ich wlasne przestalo byc nudne. Fora sluza do dyskusji, owszem, ale nie takich patowych jak ta tutaj. Wspolczuje wiec temu komus (a podejrzewam, ze jestes to ty) tak nedznych reflekscji, bo doprawdy wstyd sie nimi dzielic. Brak ci klasy. Powaznie.

Gość no nie wiem czy
taki glupi i zalosny temat jak piszecie. Jak dla mnie ta cala myszsza jest zalosna i tyle.