Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAJMT

Moja Mama ma raka piersi z przezutami ......

Polecane posty

Gość DAJMT

Wlistopadzie stwierdzono u mojej mamy (53lata) zlosliwego raka piersi ponad 4cm srednicy .... wczoraj okazalo sie ze sa przezuty w kosciach .Mama ledwo co sie rusza i strasznie sie meczy a ja ... ja jestem za granica mam malego wczesniaka i jestem tu uwiazana .... nie potrafie przestac myslec o niej serce mnie sciska ........

Gość najbrzydsze są golfy
oj współczuje ci bardzo.Tez mieszkam za granicą, mam starszych rodziców i wiele razy myślałam co będzie jak się rozchorują:(

Gość iniax
witam cie moja mama tez ma 53lata i ma raka piersi a nie chce sie leczyc,jedyne co zrobila ponad rok temu to badanie mamografi i wykazalo guza 10 na 15cm wiec jest wielki.Mama nie pujdzie do szpitala bo wie ze to juz nic nie da ,ze jak zaczna tam grzebac to tylko przyspieszy sie to wszystko.Ale ostatnio zauwarzylam ze ma nie dowlad prawej reki,ze sie potyka,przewraca,jest slaba.Piers sie od roku rozwala,sutek odpadl leci ropa i krew codziennie w duzej ilosci.Niewiem co robic jak jej pomoc jest jeszcze mloda ,ma wnuki chcialambym by nie cierpiala.jakie dokladnie ma twoja mama objawy?niewiem jak bedzie dalej co przyniesie klejny dzien?

musisz koniecznie znaleźć jakiś sposób,żeby jechać do Mamy MUSISZ masz poruszyć niebo i ziemie dziewczyno,ROZUMIESZ?

Gość DAJMT
NIE STAĆ MNIE NA SAMOLOT, A SZLACHTA SAMOCHODEM NIE JEZDZI, ZROZUMCIE TO

Gość ptasiek nastroszony
oj tam przyszedł czas , mieszkanie i majątek bedzie jaki. to całkiem optymistyczne jest