Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaaaaaaaaa2121212

Mój facet mnie ciagle gnoi

Polecane posty

Gość baletka_65
Obyś nie była w ciąży...lepiej dla Ciebie i dla dziecka:) zaczniesz sobie życie od początku i będziesz szczęśliwa:)

Gość baletka_65
Faktycznie co do rodziny to bardzo ciekawe mają poglądy....

Gość Ja tez tak mialam
Ja wiekszosc z tych skrajnych sytuacj pamietam jak przez mgle, to chyba moja psychika tak dzila ze wymazala te najgorsze wspomnienia. Przez pierwsze dwa miesiace po zerwani gdy on mnie nachodzil trzeslam sie na jego widok, moj znajomy myslal, ze on mnie bil po tym jak dostalam ataku paniki na widok ex przechodzacego obok domu.

Gość kawka_87
zazdroszczę Ci że to wszystko pamiętasz tylko jak przez mgłę. Ja do tej pory pamiętam wszystko ze szczegółami, każdą wiadomość, spotkanie "przypadkowe". Do tej pory nigdzie nie pójdę sama jak jest ciemno bo się boję, że mogę go spotkać. Martwię się o siebie i o dziecko bo za miesiąc rodzę:(

Gość baletka_65
Przepraszam pomyliłam się. to wyżej to ja:)

Gość poprawiaj jak chcesz
jak mozna byc z kims takim i dac sie tak ponizac? Gdfzie Twoja godnosc? chociaz namiastka godnosci?

Gość baletka_65
Godność jest tylko jest głęboko ukryta, a ktoś taki daje do zrozumienia za każdym razem, że jest się nikim i w to w końcu zaczyna się wierzyć.....niestety tacy ludzie potrafią niszczyć innych...

Gość baletka_65
To czekamy na pozytywny obrót tej sprawy:)i odwagi życzę:)

Gość ile jeszcze takich
ja też skończyłam taki związek, i nie żałuję dziś ani trochę, choć jestem sama od roku. Ale to lepsze, niż ciągłe pokazywanie błędów i niedoskonałości.

Gość brudaska z przyjemnością
alicja związałaś się z psychopatą poczytaj sobie w internecie na temat takich zachowań

Gość pattt993
Ja już nie mam siły. Mam taką samą sytuację a nawet gorszą :( Mam 23 lata a czuję się jak stara baba ,8 lat z nim jestem i nie mogę nic . Nawet nie daje mi spokoju w pracy . Pisze na firmowy takie smsy że aż nawet wstyd czytać ,codziennie rycze . Próbowałam go nawet wyrzucić z mieszkania ale jego się nie da wypiepszyć :( Nigdy go nie zdradziłam ale już nawet mam na to ochotę po takich wyzwiskach ,skoro i tak jestem taka i taka to co mi za różnica .... Nie wiem co robić ...... jestem załamana a nikt nie może w sumie mi powiedzieć co by zrobił

Gość swieczkai
pattt993 Poproś kogoś o pomoc. On Cię bije?

Gość swieczkai
patt993 Jesteś młodziutką dziewczyną, pewnie ładną. Całe życie przed Tobą. Nie możesz się dać zastraszyć. Jak to nie można wypieprzyć go z mieszkania. Wymieniasz zamki i tyle. Poproś o pomoc jakąś zaufaną osobę masz jakąś koleżankę, ktoś wie o tym?

Gość pattt993
świeczkai Moja jedna koleżanka wie i mówi mi to samo ale ja już próbowałam . Jak bym mu zamkneła dzwi to by mi razem z nimi wszedł do środka . Nie śpie po nocach bo ciągle mnie wyzywa i nie daje spać ,dopiero jak wychodze z sypialni to on się uspokaja i zasypia na moim łózku które ja kupiłam a ja muszę siedziec ,nie spać tylko siedzieć na kanapie w salonie .... nawet nowy telefon mi rozwalił za ponad 1000 zł (stłukł szybkę ) .Czasami jak mi nerwy puszczą to sama go uderzę i oddaje. Nawet ja juz próbuje się pogodzić ale jak wszystko idzie dobrze to rano znowu bo mówi mi że jak jade do pracy to z jakimiś facetami .... nie mozna mu wytłumaczyć

Gość gość
co z tobą jest nie tak, że pozwalasz się tak traktować?

Gość gość
Dlaczego nie wezwiesz policji na niego, wywala go błyskawicznie.

Gość pattt993
nie wiem czy to ma sens , ja go znam ,ja wiem do czego jest zdolny .Wystarczy że ma dostęp do wszystkich moich kont a nie wiem skąd ... email ,fb ,wszystko ...

Gość pattt993
sama nie wiem co ze mną jest nie tak :(

Gość gość
Tym bardziej na policje, włamania na konta są karalne.

Gość gość
Jak ma dostęp do kont to czyscisz komputer, zmieniasz hasła i blokujesz dostęp do samego komputera. Jak jestes taką ofiarą losu, że nawet takie sprawy cie przerastają to faktycznie lepiej siedź z nim i cierp, widocznie należysz do kobiet co maja potrzebe bycia gnojonymi.

Gość gość
Aleś wpadlła! Uciekaj póki jeszcze możesz.