Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzobymchciala

być modną na wiosnę- jakie zakupy?

Polecane posty

Gość bardzobymchciala

wybieram się w tym tygodniu na zakupy. na co zwrócić uwagę? jakie ubrania, dodatki mogę kupić, by czuć się modnie u progu wiosny? czy królują obecnie jakieś konkretne fasony, kolory, które zagoszczą w kobiecych szafach? bardzo proszę o porady... ;-)

Gość Edi:)
kup kilka rzeczy, które będą tworzyć tzw. podstawę Twojego ubioru a reszta to dodatki. Nadal modne są kolory marynarskie tj: granat, biel i czerwień. Warto mieć granatowe spodnie, białą koszulę i małą czarną, a ciekawymi dodatkami, stworzysz kilka fajnych zestawów. Wystarczy, że dodasz szal fantazyjnie zamotany wokół szyi, ciekawy pasek czy bransoletkę i już wyczarujesz coś innego. Baw się modą!!!

Gość takk
jak oderwać się od konwencjonalnych strojów typu jeansy + koszulka?

Gość Edi:)
nie da sie zrobic niczego na sile. jezeli w jeansach czujesz sie dobrze, wygodnie i jestes soba to je nos. inaczej bedziesz sie czula jak w przebraniu:) jeansy sa super i z nimi w roli głownej tez mozna wygladac elegancko:)

Na wiosnę warto ożywić strój kolorową bransoletką z różnymi koralikami. W sklepie"Niebieski-koralik" można znaleźć najróżniejsze. Tylko w tym sklepie można kupić koraliki bursztynowe, a także mają największy wybór koralików z kamieniami półszlachetnymi, a asortyment stale się powiększa. Ja już wiem, że tej wiosny stawiam na koraliki bursztynowe, świetnie się komponują z wiosennymi sukienkami.

Nawet zwykłe jeansy i t-shirt wyglądają super, gdy dodamy do nich duży fajny wisior, albo bransoletkę z kolorowymi koralikami. Nie potrzeba rewolucyjnych zmian czy zakupów, żeby wyglądać świeżo i wiosennie :-)

Gość cvcxv
wiocha