Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo....

Czy to możliwe że za moje niepowodzenia z dziewczynami odpowiada to że nie robi

Polecane posty

Gość Ha, ha, nie umawiają się z
Dokładnie tak, Duplo1436. Liczy się to, jaki jest ten człowiek, a nie jak wygląda.

Gość mało jest takich facetow
Brad Pitt z wiekiem robi sie przystojniejszy bardziej męski i ma cos takiego fajnego w twarzy symatycznego ale nie jest w moim typie nie pociaga mnie jakos

Zakładalbyś, bo taka zbytnia pewność siebie narcyzów to tylko poza, którą przyjmują przed innymi, a w rzeczywistości pod spodem kryją się ogromne kompleksy i tchórzostwo. Wiecie, że macie problemy i na forum możecie szukać na nie odpowiedzi, ale w rzeczywistym świecie prędzej dacie sobie rękę uciąć niż się do nich komukolwiek przyznacie. Tyle, że wystarczy Was nieco poznać, by dostrzec z łatwością to, co za wszelką cenę chcecie ukryć.

Gość Romeo....
"Ha, ha, nie umawiają się z" -> przykro mi że ktoś Ciebie skrzywdził ale ja naprawdę nie jestem taki

Gość Romeo....
mam dużego, to akurat nie problem

dziewicomaniak - odezwał się prostak.

Gość Romeo....
dobra kończę temat bo idę na dyskę :) wam też radzę wyjść gdzieś

Swoją drogą, to po 1 - skąd wiesz, jak im się robi na Twój widaok? :-D Po 2 - masz trzecią typową dla narcyzów cechę - jesteś wewnątrz pusty, skoro zamiast zastanawiać się, dlaczego nie spotkałeś jeszce tej swojej wielkie miłości, pytasz: "dlaczego nie robi się im mokro". Inaczej mówiąc, myślisz jedynie o seksie, a kobiety traktujesz przedmiotowo, nie szanujesz ich. Narcyz 100%. :-(

ja jestem z brzydkim 42 latkiem ma swoje bicia jak kazdy ale ja wiem ze nigdy ale to przenigdy mnie nie zdradzi nawet jak nie wroci na noc to wiem ze jest w kasynie sam nawet nie z kolesiami bo chodzi tam sam jak sie poklucimy pewnosc to jest wazne ja jestem pewna tego czlowieka jak nikogo innego

Gość Cycyu z rozpora
wnioskuje że "Ha, ha, nie umawiają się z" na 100% bedzie siedzieć w domu bo to gruba i głośna osoba, jak te murzynki z ameryki :-O

Duplo, to bardzo dobrze! :-) Mam tylko nadzieję, że nie wpadnie w hazard.

Cycyu z rozpora wnioskuje że "Ha, ha, nie umawiają się z" na 100% bedzie siedzieć w domu bo to gruba i głośna osoba, jak te murzynki z ameryki Nie trafiłeś. Wszystko dokładnie na odwrót. :-P Gruba nigdy nie byłam.

I rzadziej siedze w domu niż Ty.

Gość Romeo....
Swoją drogą, to po 1 - skąd wiesz, jak im się robi na Twój widaok?' no faktycznie nie wiem, mogę się mylić :p zreszta tydzień temu taka fajna dziewczyna za mną latała na tej dysce więc coś tam jednak działa, właśnie idę żeby sprawdzic czy bedzie dzisiaj bo chce wziąc jej numer, jak mi sie uda :) Po 2 - masz trzecią typową dla narcyzów cechę - jesteś wewnątrz pusty, skoro zamiast zastanawiać się, dlaczego nie spotkałeś jeszce tej swojej wielkie miłości, pytasz: "dlaczego nie robi się im mokro". Inaczej mówiąc, myślisz jedynie o seksie, a kobiety traktujesz przedmiotowo, nie szanujesz ich. Narcyz 100%. " nie chodzi o to czy spotkałem miłość, po prostu temat dotyczy kwestii tego co wywołuje u was podniecenie seksualne i jak wazny jest przy tym wygląd

Romeo.... "temat dotyczy kwestii tego co wywołuje u was podniecenie seksualne i jak wazny jest przy tym wygląd". Widać, jak mało wiesz o kobietach. :-( Atrakcyjność ma niewiele wspólnego z wyglądem.

Gość ery5yry
mi się on nie podoba. skąd wiesz-może właśnie się podobasz jakiejś ale to ty jesteś nią niezainteresowany albo podobasz się nieśmiałym a wybierasz te przebojowe.

Gość Romeo....
wybieram te ktore mi się podobają, inaczej to by było bez sensu

Gość mortal
Ej Romeo mokro to ci sie moze zrobic jak sie posikasz w nocy. Ja np jestem lysym napakowanym kolesiem z nieciekawa przeszloscia i zyciem nie mam kobiety tez jak narazie wiec sie nie maz bo to gowno a nie problem masz . Jak tak traktujesz kobiety to sie nie dziw wyglad to nie wszystko.