Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Od rana dziwnie się czuję. Od ok 3 godz mam nieregularne bóle z kręgosłupa, niedobrze mi, mały rusza się tak, że boli. Co robić? Jeszcze czas?

Gość olinek okraglinek wesolo
tak, jeszcze jest czas porodu się nie da przegapić.

weż gorący prysznic, powinien pomóc co więcej robić raczej nic możesz wziąć nospę jeśli to nie poród to pomoże a jak nie to znaczy że się zaczyna, jednak czekaj na regularne skurcze co 5 min, inaczej mogą cię do domu z izby przyjeć wysłać a torba spakowana :P?

ja tak miałam wczoraj cały dzień... i przeszło. A już bym chciała żeby było po wszystkim...

Ja tez urodzilam w 41 tygodniu i juz pierwsze bole od krzyza po podbrzusze oznaczało, ze to juz i tak było. Ty z tego co widze, jestes po terminie, wiec lepiej jedz do szpitala chocby po to by sprawdzic rozwarcie szyjki macicy, bo z tym to jest roznie. Powodzenia :-) i zazdroszcze, bo ja jeszcze miesiac czekac musze :)

Spakowana. Strasznie upierdliwe te bóle - ile to może trwać kurde. Myślalam, że jak mnie weźmie to porządnie i już :-(

23 mialam wizyte i rozwarcie niby 3,5 cm. Pytam bo chce mieć pewność, że to czas, a nie panikować jeśli jeszcze nie.

MNie bole chwycily w autobusie wtedy :D byly one slabiutkie lecz regularne. Jesli masz je co 5 minut jedz do szpitala.