Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojewloskiii

wlosy-z ciemnych na jasne

Polecane posty

Gość mojewloskiii

jak to zrobi. otoz jestem z natury szatynka .szybko zaczelam siwiec ale zawsze farbowalam na braz ktory wychodzil dosc ciemny. niestety terazz gdy siwizna jest juz ogromna to na ciemnych widac odrosty po 10 dniach bo szybko mi rosna wlosy. jednak odrost jest siwy reszta cciemna bo farba dosc mocno trzyma i sie nie wyplukuje (im dalej od skory tym lepiej trzyma i wlos ciemniejszy).chcialabym przejsc na jasniejszy kolor zeby odrosty nie byly tak widoczne i wystarczylo wlosy arbowac raz na 5-6 tygodni a nie co 2 tyg. wlosy niestety mam bardzo cienkie i delikante

Ja farbowałam się na ciemny brąz, ale poszłam do fryzjera, żeby na blond się zrobić. Fryzjerka doradziła mi dużą ilość jasnych pasemek. I w sumie wyglądałam, jak blondynka ;)

Gość mojewloskiii
ale ladnie to wyglada nie chce wygladac kiczowato jak pisanka wielkanocna :-D

Gość mojewloskiii
wiesz czasami idziesz do fryzjera w dobrej mysli a jak cie "wystroi" to potem tylko w czapce chodzic :-D

Gość no mi kiedys tez
jedna fryzjerka poradzila duzoa ilosc jasnych pasemek, okropnie wygladalam myslalam ze ja udusze. A do tego wyszedl mi zupelnie inny kolor niz mialo wyjsc

Gość mojewloskiii
ale masz rozne kolory tak? bo mi sie nie podoba cos takiego ciemne pasemka i obok jasne i jak jeszcze sa takie grube te pasemka to wogole beznadziejnie to wyglada

Gość mojewloskiii
ja mam z natury cienkie wlosy dlatego sie boje tego calego zabiegu ze mi zniszczy wlosy bo najpierw musi odbarwic zeby potem nalozyc jasna farbe

Gość Farzana
Ja jestem szatynką, farbuję się na brąz. Chcę być blondynką. Fryzjerka też mi właśnie doradziła zacząć od blond pasemek. W przyszłym tygodniu zaczynam sesję. Zobaczymy ;)

ja też mam cienkie strasznie i ogólnie były w troche gorszej kondycji. Ale nie było tragedii, maseczki, odżywki i wróciły do dawnej formy ;)

Gość mojewloskiii
ok poprosze fotka na sunflower30@tlen.pl

Gość mojewloskiii
dzieki. jest ok :-) pasemka sa cieniutkie i kolorek tez ladny. ja sie boje ze wyjda mi jakies rude zolte itp ale chyba jak sie tylko ociepli i zdejme czapke z glowy to zaryzykuje