Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

de layla

7 kg w JEDEN MIESIĄC:) Na wiosnę!

Polecane posty

Gość Glonojad 81
I podoba mi sie pdejscie, by nie zagladac innym w talerz tylko trzymac sie wlasnego planu!!!!Pozdrawiam :)))

Gość taaaa
55kg przy wzroście 160cm wiem że prawidłowo ale mam duży brzuch i pupę i te nogi:( wogóle jestem gruba :(

Gość Glonojad 81
Taaaaaaaa, ja cie doskonale rozumiem,u mnie 165cm,59 kg, tez mam grube nogi, troche tluszczyku na brzuchu i niestety na twarzy!!!Wiem, ze jak schudne bede lepsza wersja siebie!bardzo mi na tym zalezy!!!!

Gość Glonojad 81
A im mniej do zrzucenia to niestety trudniej!!!

a ja dzisiaj dostalam okres, w sumie to sie ciesze, bo mi sie spoznial i tylko puchlam z dnia na dzien, a teraz bedzie coraz lepiej, bo bede miala wiecej energii. zwaze sie za dwa, trzy dni jak estrogeny przestana dzialac, ale wiem ze waze ok.60, czyli 6 kg do zrzucenia, wszystko przez ta cholerna zime... a w ogole znalazlam fajna stronke z cwiczeniami na tylek, brzuch itd. jak byscie chcialy: http://plaskibrzuch24.blogspot.com/search/label/po%C5%9Bladki

male sprostowanie zdania: jak estrogeny przestana szalec a nie dzialac :)

od jutra zaczynam diete oczyszczajaca wlasnego pomyslu:) bo postanowilam ze to najlepszy czas zeby zapracowac sobie na zgrabne, wysportowane cialo, zdrowe wlosy i cere, bo teraz mam wszystko ''do naprawy'' tak sie zapuscilam.

dziewczyny, czy wy tez nie macie sily ani ochoty na cwiczenia podczas okresu?

Gość doo forfree
czy mogłabyś powiedzieć mi gdzie dostać oryginalne hoodie gordoni ? ; > z góry bardzo Ci dziękuję !

o WITAJCIE:) forfree,ja podczas okresu wygladam jak spasiona swinka hehe i nic mi sie nie chce ,puchna mi nogi w pracy i umieram z bólu,wiec nie jestes sama...a ja własnie czekam na niego;( tak to jest własnie to,niby waga do wzrostu jest ok,ale widac w lustrze uda,brzuch ..dlatego trzeba się zawziąsc..

Znowu wpylam serek wiejski,i mam ochote na kawkę,ale wody w kraniku zabrakło hehe

Gość taaaa
Glonojad 81- Dokładnie jest tak trudno ale ja mam dużą motywację bo w kwietniu jestem za starszą mojej siostry która wchodzi za mąż i chcę być szczupła już do tej pory. Wiem że za późno się obudziłam z tym moim odchudzaniem ale mam nadzieję że dam radę:). forfree-Dziękuję za link na pewno będę wykonywała te ćwiczenia:) a co do okresu to u mnie jest tak samo jak u Ciebie ale się nie podawałam i ćwiczyłam. Wczoraj mi się dopiero co skończył. Dzisiaj zjadłam na śniadanie dwie kromki wazy z wędliną na obiad jakieś wżywa ugotowane a kolację tylko jabłko.

TAAA ja tez na kolacje tylko jabłko zjadłam:)do kwietnia jeszcze troszke czasu masz,przynajmniej dobra motywacja ..:)

Gość Glonojad 81
Hah,a ja myslalam,że tylko ja przed okresem puchne i jak patrze w lustro widze budyniową gąbke zamiast ciala!!!nogi najgorzej!!!!No nic trzeba to przetrwać,a za miesiąc od nowa....Ja odstawiam sodycze!!!!kocham je i nienawidze!no ale coś za coś.Na sniadanie byly patki, teraz sącze wode z witaminami, zjadlam międzyczasie 2 żelki, a no obiad znowu ryba z grilla i dużo warzyw....U mnie 7kg to spenienie marzeń by bylo!!!!!

Gość Glonojad 81
A czy ktoś slyszal o tym, ze na kolacje najzdrowiej zjeść bialko...wlasnie taki serek wiejski, kefirczy tam kawalek mięska lub rybki...???nie pamiętam gdzie to czytalam, ale bardzo fajny artykul!!!

jezeli chodzi o bialko na kolacje to tez czytalam ,ze to najlepsze na odchudzanie, ja np.wymyslilam zeby na kolacje pic napoj sojowy light. ja hoodie gordonii oryginalna kupilam na allegro od sprzedawcy: echo-echo, podaje link do aukcji: http://allegro.pl/hoodia-gordonii-100-kaps-najmocniejsza-no-1-w-uk-i1485753706.html ma nowa dostawe jak widze, mozesz sobie sprawdzic tez oficjalna strone produktu http://www.dermaslim.co.uk/hoodia.html

Gość Glonojad 81
Nigdy nie slyszalam o tej hoodii, ale moze warto sprobowac...

hej, planuje wziac sie za siebie i schudnac 7 kilo, macie jakies wskazówki? pordy? co jesc, czego nie, ile, jak??

Witaj saturday chcesz schudnac tyle co ja ,mi juz zjechały 3,tak z rozpędu:)najwaznijsze to postanowic te odchudzanko i wtedy jesc małe posiłlki eliminując sloodycze i normalne obiadki ,a na kolacje białko jak pisza dziewczyny lub jabłko:)

Gość taaaa
Ja dziś aż za dużo zajadła na śniadanie:( dwie kromki wazy z wędliną, pączka małego do tego dwie kromki białego chleba i kawałek swojskiej kiełbasy. Jestem za łamana:( ale mam na obiad zamiar zjeść tylko 1 marchewkę a kolacji nic. Jadę dziś na dyskotekę to mam nadzieję że to spalę w tańcu;) heh

O hej :) FAJNIE masz,ja sie nie wybieram nigdzie dzisL:( na obiad zjadłam 4 marchewki.

Gość Glonojad 81
Ja jeszcze dzisiaj nic nie zjadlam, ale spalam dlugo bo pozno wczoraj wrocilam....I tak mysle na co mam ochote....owsianka ze swiezym mango, czy grahamka z tartare serkiem i warzywami..... Ogolnie tak wczoraj myslalam, ze czesto lapie dola,bo pare kilo za duzo!no ale moge podziekowac samej sobie.Nikt mi jedzenia na sile do buzi nie wpycha...wiec nie ma co sie uzalac tylko dzialac!!!!

ja wczoraj pozwolilam sobie za bardzo, pieczywo chrupkie wciaga jak chipsy i tak jeden za drugim wciagalam, z serkiem filadelfia, z activia i nawet z dzemem :) ale dzisiaj jak sie zwazylam to nabralam nowej motywacji bo okazalo sie ze waze 59.1, wiec jak narazie to rano kawa, na sniadanie jablko i 5 lyzek platkow owsianych (na wodzie) a na obiad gotuje chuda zupe grochowa (mniam). wytrwalosci sobie i wam zycze

Gość Glonojad 81
Hah, ja dlatego juz nie kupuje wasy, bo jak zaczne chrupac to czasem potrafie pol pudelka, racja jak chipsy wciaga!!!!!szczegolnie jak sie oglada cos w tv, albo siedzi przed kompem:(((

Dziewczyny,najwazniejsze to sie nie podłamywac małymi chwilami załamania..diety i iśc do przodu;właśnie wpylam jabłko,dzis dzien okropny mam bo przed samym okresem

Gość Glonojad 81
O nieeeeeeeeeeee!!!zjadlam cale pudelko czekoladek!!!na chwile stracilam mózg czy co!!!nie cierpie samej siebie!!!buuu!!!az sie boje, ze jutro nie dopne sie w jeansach!!!!jutro dzien na samej wodzie!!!!buuuu...

Gość Glonojad 81
A moze latwiej bedzie swoj glupi mozdzek Kubusia Puchatka wymienic!!!!Ja chce 54 kilo na 1 kwietnia!!!!

Gość Glonojad 81
....i jeszcze mi gorzej,jak czytam, ze wy same jablka wcinacie!!!

to niech ci nie bedzie gorzej, bo ja dzisiaj zjadlam ciastka krakuski florianki z czekolada, ale tak jak de layla pisze, najwazniejsze isc do przodu. ja sie pocieszam, ze jutro poniedzialek i ze koniec okresu mam i wszystko sie uda! i tez chce 54 kg 1 kwietnia:)