Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

de layla

7 kg w JEDEN MIESIĄC:) Na wiosnę!

Polecane posty

Gość Glonojad 81
Forfree to mamy taka sama sciezke to przebycia, a czasu coraz mniej!!!!Ale uda sie nie???coma sie nie udac....Ja od dzisiaj to moge nawet glodowac!!!!Chyba jestem zdesperowana!!!

Gość Glonojad 81
Zamiast glodowki zdecydowalam sie na grahamke z serkiem i papryka,musi mnie to utryzmac przez caly dzien,a bedzie dosc aktywny...Butla mineralnej juz w torebce :)))

Glonojadku,kazdy ma swoje chwile słabości ,ja tez,dzis słone paluszki. a teraz czerwone winko ,,:))

Gość Glonojad 81
Mmmmm czerwone wino to jest to :) Dzien sie skonczyl a ja przezylam o jednej bulce!!!!jak sie chce to widac mozna, apokusy byly!!!yuhuuuu!!!!pokuta za wczoraj, ale sie fajnie czuje!!!

Gość Glonojad 81
TZN. nie "chyba" a na pewno!!!!!

Gość taaaa
Mam wyrzuty sumienia w sobotę na dyskotece wypiłam trochę alkoholu a wczoraj dożo kromek z białego pieczyw źle się z tym czuję. Dzisiaj głodówka mam nadzieję że dam radę.

Gość wtf?????!
do glonojad- a nie pomyslslam ,e moze te dzeiwczyny byl na cud suoper- restykcyjnej diecie i szybko schudly a potem jej jojo znalazlo - zoabcz sobie np. na christine aguilera jak wygladala w filmie burleska a jak na premierze filmu, taka samo jessica simpson - schdula szybko do filmu (psiobnek amy boots r made for walking) a po filmie - gruba beeeka. to sa wlasnie skutki SZYBKICH diet- a z tego co widze wy tutaj bartdzo malutko jecie.......

Gość Glonojad 81
No masakra!!!!ale te zdjecia mnie przerazily!!!!byly takie wrecz chude!!!!a nadwaga zmienia kobiete w oblesnego wieloryba!!!!ja bym chyba zalapala depresje i juz nigdy nie wyszla z domu!!!co do aktorek tez masz racje!!!!o ile zycie byloby cudniejsze, gdyby czlowiek po prostu nie tyl!!!ja zaczelam dzien od rumiankowej z cytryna, szok, ale po wczorajszej glodowce nie jestem jeszcze glodna a 0,5kg poszlo w dól :))

Gość Glonojad 81
Na sniadanie gigantyczne mango,mniammmyyy plus troche witamin :)))

Gość Glonojad 81
Dziewczyny piszcie, bo potrzebuje wsparcia!!!!motywacji!!!!i towarzystwa w dazeniu do celu!!!

Dziś zjadłam;2 jajka,,kawa,jogurt,owocowy,paluszki,2 marchewki,jabłko, Szukam sobie sukienki w necie:)),to strasznie motywuje,ogładanie tych chudych lasek hehe, chyba porobię sobie brzuszki..

Gość Glonojad 81
De laya dalas rade, ja oprocz mojego mango,zjadlam kromke razowca z jajkiem, a potem tak mnie glod dopadl wieczorem, ze zjadlam ogromniasta pajde suchego razowca...i coca cola lat ,bo cos mi sie slodkiego zachcialo...No wiec jutro nastepny dzien!!!plis plis pisz,bo musze wiedziec, ze ktos walczy ze mna o te 5 kilo!!!

Gość Glonojad 81
Coca cola light,mialo byc... :)

ja walcze o 5 kg! wczoraj nie pisalam, bo mnie nie bylo. dzisiaj na sniadanie 1 jajko i herbata. DAMY RADE

Gość ania lubi lato
7 kg w 1 m-c a potem na deser efekt jojo :)

A JA OSTATNIO TYJE 1KG W MIASIAC. TROCHE MALO:( WOLALABYM TAK Z 3KG NA MIESIAC... ALE DOBRE I TO :d JUZ JEST 50 KG :D HURA :):):):)

7kg w miesiac to pestka wystarczy troche ruchu i nie jesc kolacji a napewno schudniecie no i woda jest baaaaaaardzo wazna!!!!! powodzonka-ja juz moje pierwsze 7 kg mam za soba, jeszcze tylko z jakies 22kg przede mna ahahahah co to dla mnie :) xxx

Gość Glonojad 81
Yadihra!!!rewelacja!!!jakies wskazówki dla początkujących???mi strasznie zależy, tak na prawde to dopiero trzeci dzień, a czasu coraz mniej:)))niby 5kg wydaje sie latwizą, ale jednak nie jest!!!

Gość Glonojad 81
zagubiona ania!!!nie doluj nas!!!my tu chudniemy nie tyjemy!!!

Gość Glonojad 81
Forfree odezwij sie czasem jak ci idzie!!!!no ja tez walcze o 5kg!!!na razie staram sie skurczyć rozepchany żolądek i slodycze poszly na bok!

Hej,ja sie dołącze..potrzebuje zrzucić 4 albo 5 kilo do mojej upragnionej wagi- 54 kg! u mnie mż i 3,4 razy w tygodniu siłownia..bieznia itd. teraz mnie jakies choróbsko dopadło..i nie mogłam ostro z dieta,ale jutro znowu na silownie:)

Wszystkiego naj w Dzien Kobiet,sobie tez zycze siły do walki z kilogramami:)Zjadłam 3 wreczone cukierki ,ale czekolade cała juz zostawiłam swojemu facetowi;) Teraz wpylam jabłko i to mój ostatni dzis posiłek hihi

qwrace no to niezle,chcesz dobic do 54,Ładnie,ja juz nie licze na te 5 na poczatku,niech będzie 6 ale z zereml);)

ja dzisiaj caly dzien na platkach i mleku, dzisiaj poczulam wiosne i mnie az panika wziela ze malo czasu.. Trzeba juz na powaznie zabrac sie za sport, dosyc opieprzania sie i wymowek, mam juz dosc swojego lenistwa.

Gość Glonojad 81
Hej dziewczyny ja zakonczylam dzien paroma czekoladkami z bonbonierki i lampka Taittingera...coz w koncu DZIEN KOBIET:) oprocz tego rano platki kukurydziane z truskawkami,kromka suchego chleba pomidorowego...Najtrudniej skurczyc zoladek,bo to zajmuje kilka dni, a potem racjonalna dieta i z gorki.. Jutro nowy dzien...wieczorem szykuje mi sie impreza i niestety pare piwek pewno, coz... Ogolnie wiecie co,kocham kontrolowac to co jem.Od razu czuje sie piekniejsza i silniejsza psychicznie!!!kisssy i do jutra!

Gość Glonojad 81
Troche pusyto na forum,ale to pisanie tutaj chyba mi pomaga,bo wiem,ze nie moge zawiezc siebie i kafe,haha..U mnie po sniadanku:platki kukurydziane z truskawkami, na drugie byl actimel i kostka gorzkiej czekolady...Dzis mam troche wiecej czasu i tak mysle by cos na obiadek nie zrobic mniamyyy...

a ja dzisiaj rano zamiast kawy wypilam herbate zielona z imbirem i sokiem z cytryny, co wcale nie bylo latwe bo od kawy zaczynalam dzien przez dobrych pare lat, ale postanowilam oczyscic sie na wiosne przeciez.. na sniadanie wypilam sok z grapefruita, na obiad pare ziemniakow i surowka z kapusty, marchwii i fety light. A teraz pije napar z pokrzywy, no i w koncu ruszylam dzisiaj rano ten moj tlusty zadek na orbiter:)