Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papusia

Hity taneczne lat 90 na impreze 18-nastkową

Polecane posty

Gość Papusia

Witam. Za miesiąc obchodzę 18naste urodziny, które organizuje w dużym lokalu dla znajomych i rodziny. Uważam,że wszyscy najlepiej poczują się w klimatach lat 90, bo jeśli chodzi o rodzinę to wszyscy kiedyś słuchali muzyki z tego okresu a jeśli chodzi o znajomych to słuchali tych piosenek wraz z rodzicami :) Chcę was prosić o tytuły i wykonawców którzy wam wpadną na myśl :) Chodzi dokładnie o coś przy czym można bardziej potańczyć jesli chodzi o wykonawców do znalazłam Bony M, aqua, loona, abba, papa dance, vengaboys ... jednak wiem,że jest jeszcze sporo takich wykonawców ktorzy królowali na dyskotekach w latach 90

oooo tak, dołączam sie do prosby, bo w przyszlą sobotę takze odprawiam impreze osiemnastkową dla rodziny;))))

Gość Papusia
To ja może napisze co już mam na swojej liscie: Bony M- rivers of babilon tomasz karolak- zabiore cię właśnie tam loona_-_viva_el_amor-oasis abba- gimme dr alban- majorka jaki tu spokój los lobos- la bamba vengaboys- kiss bony m - daddy cool vengaboys - sha la la la , hampster dance, sex on the beach , we re gonig to ibiza

Gość Papusia
a i jeszcze vengaboys- boom boom boom

Spice Girls, Modern Talking, DJ Bobo, MC Hammer, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Gigi D'Agostino :)

Gość Isiowa
Deadman - a jakieś konterkte tytuły taneczne? bo ciężko jest mi wszystko przesłuchać...

Spice Girls - "Wannabe", "Who Do You Think You Are", "Spice Up Your Life" Modern Talking - "Sexy Lover", "Your my heart your my soul", "Brother's Louie" DJ Bobo - "Everybody", "Freedom", "Chihuahua", "Take control" Lou Bega - "Mambo 5", "I got a girl" Los del Rio - "Macarena" MC Hammer - "U Can't Touch This", "Pray", "Have You Seen Her" Ricky Martin - " Livin' La Vida Loca ", "La Copa De La Vida ", "La Bomba" Enrique Iglesias - "Bailamos", Rhytm Divine", "Sad Eyes", "Be with you" Gigi Di'Agostino - "The Riddle", "Bla bla bla" Prezioso - "Tell me Way", "Let me stay" Eiffel 65 - "Blue", "Move your body"