Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

kierowniczka planuje zwolnić mnie z pracy bo mnie nie lubi

Polecane posty

Gość ala mała

powiedziała mi, że jak szef będzie chciał kogoś zwolnić to każe mnie, bo mnie nie lub i nie pasuję do reszty grupy tylko że a ja sobie żyły wypruwam w pracy w czasie gdy inne lalunie siedzą w biurze piją kawkę i palą papieroski razem z kierowniczką ja przychodzę do pracy pracować 8 godzin i po tym czasie chcę iść do domu a one zostają po godzinach i wtedy robią jak nie zdążą w czasie pracy jak plotkowały jestem bardzo zła i chciałabym się zemścić taka zapłata za to, że robię co do mnie należy a nie obrabiam dupy innym szef nie wie o tym zdarzeniu, bo rzadko bywa w firmie wszystkim rządzi kierowniczka a szefa obchodzi tylko kasa co mi radzicie zrobić ? bo już zaczynam szukać nowej pracy

Gość szukaj nowej pracy
Nawet gdyby nie chciała Cię zwolnić, to chyba niefajnie jest pracować w takiej atmosferze. Lepiej poszukaj sobie innej pracy i już. Szkoda zdrowia.

Gość ala mała
no właśnie jest fatalna atmosfera nie potrafię udawać kogoś kim nie jestem nie potrafię włazić komuś do dupy żeby mieć pracę jestem zawsze miła, koleżeńska ale dla niej to za mało nie będę lizusem ani donosicielką i dlatego jest jak jest

Gość jaki region Polski
mam podobnie i za 3 tygodnie koncze ta prace. szkoda moich nerwow! kasa too nie wszystko

Gość meksyk
Rzuc ta prace w cholere!!A ta kierowniczka to niezla swoja droga su.a !na do widzenia wrzucilabym jej do napoju srodek na przeczyszczenie,hehe:)

Gość ala mała
jeszcze nigdy w pracy nie było tak złej atmosfery a co najgorsze jak ktoś coś zawali to oczywiście moja wina nie ma nawet do kogo się wyżalić a na poprawę sytuacji nie ma szans no chyba, że będę taką wredną suką jak kierowniczka i reszta jej koleżanek

Gość zuzuzu.................
a to suka

Gość zemsta nic ci nie da
Moja babcia mawiała: nie rusza sie gówna wtedy nie śmierdzi! Odejdz i koniec a jak naskarżysz szefowi to jak myślisz komu uwierzy -jesli jak piszesz obchodzi go tylko kasa?No i odejdziesz z opinią donosiciela .Pomyśl ...szukaj nowej roboty i nie ogladaj sie na debilki niech sie zasmrodzą w tym biurze na śmierć 🖐️

Gość ala mała
macie racje dzięki

Gość ala mała
jak była chora 5 dni w grudniu to się wkurwiła i powiedziała, że jeszcze raz pójdę na L4 to nie mam po co wracać do pracy