Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa25

grypa? chodzicie do lekarza?

Polecane posty

Gość wrednamalpa25

tyle się słyszy że można umrzeć na zwykłą grypę, ja nie chodzę męczę się 4 dzień katar kaszel temperatura 39, wydaje mi się że gdybym poszła z tym do lekarza to by mnie wyśmiał, a wy jak sądzicie

3 tydzień męczę się z "przeziębieniem" 🖐️ w pierwszych dniach gorączka, duży katar, męczący kaszel - w sumie gorączki szybko się pozbyłam, kataru dopiero jakieś 3-4 dni temu, kaszel jeszcze mnie męczy. Obstawiałam już grypę, zatoki... ale do lekarza mi się nie chce iść bo i tak zawsze przepisuje mi to co już sama biorę w domu i tak samo długo i zmiennie trwa u mnie choroba

no umrzeć można, ale to jest bardzo mały odsetek, bardziej chodzi o powikłania w czasie grypy

Gość njdfm
ja tam zawsze chodze do lekarza jak mnie boli, przepisze cos i jest ok

Gość fghfhf657576567
ja przez lata miałem problem z grypą ale to się skończyło odkąd zacząłem biegać w zimie. Od czasu jak biegam w zimie nie łapię mnie żadna grypa. Mogę pić lodowate mleko i nic. Zero grypy.

Ostatni raz chora naprawdę to byłam w 2009 roku, bodajże w marcu:) Jak miałam tylko katar, kaszel i gardło to nie chodziłam, ale z gorączką to raczej tak... poza tym zawsze jakieś silniejsze lekarstwa dostawałam właśnie na kaszel - on mnie zawsze najdłużej męczył...;( I tak ostrzegając: Moja koleżanka myślała, że nic jej nie dolega: miała TYLKO mały suchy kaszel i katar, ale po 2 dniach udało nam się ją namówić, żeby poszła do lekarza. I co się okazało? Miała zapalenie oskrzeli. Dostała silne antybiotyki. Tak więc: do lekarza!!! Trzeba uważać. Powikłania po grypach bywają śmiertelne:(