Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 25latka********

czy zarobki dziewczyny maja znaczenie?

Polecane posty

oj jareczku koteczku, Ty tez mnie zostawiasz 😭

dobranoc 👄

wydaje mi się że zarobki kobiety mają znaczenia każdy facet jak dowiadywał się że zarabiam dwa razy od niego to ulatniał się w tempie zawrotnym, fakt nie byłam przychylna temu żeby finansować wszelkie nasze eskapady czy wyjścia, oczekiwałam że sam za siebie zapłacie przynajmniej, ja za siebie, mało jest takich facetów gotowych płacić za siebie i zarabiających na poziomie 3, 5 tys na rękę, reszta zarabia mniej i wolą kasjerkę z biedronki bo przynajmniejn będą mieli czym zaimponować całe 1500 na ręke to jest coś!

gratuluje, bo w wieku 25 lat i po roku pracy w kraju gdzie panuje bezrobocie - to sa niezłe zarobki . Ja zawsze zarabiałam wiecej od mojego męża , jesteśmy razem kilkanaście lat . Od razu wiedziałam że to ten jedyny i pieniądze nie były zadrą , wręcz pomagały , bo w z związku z tym że zarabiałam bardzo dobrze moglismy sobie pozolić na dostatnie życie , na wycieczki zagraniczne , na imprezy . Mieszkaliśmy razem przed ślubem , takze pieniadze i tak były wspólne. Nie widzę w tym nic dziwnego.