Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posrannetowszystkonaccalego

Dziewczyny mnie olewają :(

Polecane posty

Mam 23 lata.Problem leży w tym że ja lubię flirtować a dziewczyny mnie olewają ;/ Ciągle mi koleżanki mówią jaki ja to nie jestem przystojny i super a jakoś nie mam dziewczyny.Zawsze jak już poznam jakąś to trwa to góra dwa dni bo zostaję olewany.Jestem raczej spoko gościem, mam pasje i hobby, żartuję i mogę rozmawiać na wszystkie tematy.Moi koledzy ćpają, piją co dziennie piwsko, nie dbają o sobie i chodzą w brudnych ciuchach.Jakoś im to nie przeszkadza żeby mieć ładną dziewczynę , czasem nawet aż za ładną.Nie wiem co one w nich widzą ? czemu normalny facet taki jak ja nie może sobie znaleźć dziewczyny ?

moje jedyne doswiadczenie seksualne to mój chomik i jamnik gucio :(

właśnie dlatrego ze jestes flirciarz a takich sie nie traktuje poważnie , poudawaj troche niedostepnego to będą lecieć jak pszczoły do ula :classic_cool:

Gość zloty99
SPOKO. GIT JEST ŻE BUJASZ SIĘ DOBRYCH ŁACHACH. KUP SE KAJDAN I NP: FINGIEL ALE ZŁOTO - ŻADNE POZŁACANE GÓWNA BO SE NAROBISZ OBCIACHU. SREBRO TEŻ ODPADA - NIE JESTEŚ FRAJEREM. JAK NAWINIESZ Z LASKĄ - GIT, POSTARAJ SIĘ TAK USTAWIĆ SZELEST ŻEBY TO ONA SIĘ TOBIE PUCŁA - NIE ODWROTNIE. OBCZAJ NA CITO CO JĄ KRĘCI I W TE TEMATY UDERZAJ. ALE NIE TAK OFICJALNIE. ZAWSZE NIBY PRZYPADKIEM - ŻEBY SIĘ NIE POŁAPAŁA ŻE NAD NIĄ PRACUJESZ. ŻE TO NIBY TAKIE SPONTANICZNE. DALEJ SE PORADZISZ - TYLKO NIE RÓB TAKIEGO BŁĘDU ŻE NP: WYRWIESZ JĄ W NIEDZIELE A W PONIEDZIAŁEK JUŻ ZŁAPIESZ ZA KAPSKO LUB POKAŻESZ JEJ SWÓJ KINDYBAŁ. TAKIE COŚ BANKOWO JĄ D CIEBIE NIE PRZEKONA. KINDYBAŁ MOŻNA POKAZAĆ TAK PO OK 14 DNIACH ALE TO ZALEŻY OD OSOBY NAD KTÓRA PRACUJESZ.

Może grasz przed dziewczynami zbyt miłego i poukładanego? To za bardzo nie przyciąga kobiet.

Gość nycalshh23
Wiem co czujesz ale nawet jak ktoś napisał w komentarzach by poudawać niedostępnego to podziała - czysta ściema w moim przypadku, słyszę tylko "jakby nie on, byłabym z Tobą" albo "zasługujesz na lepszą" , a tymczasem one się dobrze bawią. Nie wierze w boga i dobrze bo bym mu chyba za***dolił za to że się dobrze bawi moim życiem