Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet165

Jestem facetem i mam 165cm wzrostu , nigdy nie bede mial kobiety.

Polecane posty

Gość facet165

gdybym mial chociaz ladna twarz to tak,ale jestem przecietny. Pogodzilem sie z tym i przyzwyczailem. Liczy sie charakter? Bzdura, ktokolwiek w to wierzy jest idiota. Probowalem w realu jak i na portalach. Mam zainteresowania, prace, napewno bym kobiety nie zdradzil. Coz majatek przekaze komus potrzebujacemu. Znajomych mam ,ale niewielu- przez moje kompleksy jestem zamkniety w sobie. To tyle,chcialem sie wyzalic, juz tu nie zajrze bo pewnie przeczytalbym 'facet zaczyna sie od 190cm' moze to i prawda? Jestem podczlowiekiem ? Nie chce sie zdolowac wiec pozdrawiam i milego wieczoru :)

Gość dziifki sa tu
djxmxxzs

Gość olololo lo
przekaż pieniądze IDEsiePOWIESIC - bardzo mu brakuje i myśli że wygra życie jak je będzie miał :) może ma jakąś sympatyczną siostre albo kuzynke ;) przemyśl to :P

Gość zmartwiony_78
facet165 - wiesz co - nie crzań głupot - ja mam jkię 174 cm i moja zona tez mi kiedys wmawiała że powinienem byc większy - a mówiła tylko te głupoty - zeby podkopac moja wiarę w siebie - i kurwa faktycznie to przynajmniej na czas naszego narzevcczeństwa -osiągneła. Ale teraz jak by mi cos takiego kobieta powiedziała - odwrócił bym się w jednej chwili na pięcie i miał ja w dupie. Mam dobre studia, dobrze płatna ciekawa pracę - sporo forsy, auto - i naj mniej interesuje mnie to co o nie myśli jakaś zakpompleksiona długa tyczka ;-) Głupoie wymysły zakompleksionych kobiet i taskicjh samych głupich facetów, ze facet powinien byc wysoki. Ludzie nie dajciue sobie wnmówic głupot.

Gość gość
Mr Polska też ma 165, a na powodzenie nie narzeka

Gość gość
Nie daj sobie prać mózgu. Pozbądź się kompleksu.

Gość gość
Tak, nigdy nie bedziesz mial kobiety ale nie z powodu braku postawnej sylwetki, tylko z powodu braku mózgu.