Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja już kurna nie wiem

Co kieruje facetami kiedy myślą tylko o jednym?

Polecane posty

Gość Prawda najprawdziwsza kobietko
czy to łotr,huligan ,łajbys czy kochany misio,książe,ciapciuś ... nie warzne wyszyscy muszą strzelać nasieniem .Co spokojniejsi nie kreca ich sex przygod tylko szukaja kogos na stale.Robia to indywidualnie w domowym zaciszu.Wszyscy musimy dymać po prostu czy chcemy czy nie trzeba pozbyc sie spermy zeby poczuc ulgę

Gość coconutt1
hehe ja też próbuję:D kolega mi to wytłumaczył w taki sposób: facet lubi wszystko c oz seksem związane, nie myśli zbytnio o tym jak będzie fajnie się przytulać do kobiety, jak jak będą blisko ( chyba ,że faktycznie łączy go z nią jakaś bliższa więź ) ale ma w głowie tylko falujące cycki itp. to go nakręca i w efekcie idzie w ostateczności do prostytutki :O

Gość coconutt1
niektórzy po prostu znajdują takie darmowe prostytutki ;) nazywa się to układ bez zobowiązań ;)

Gość coconutt1
Prawda najprawdziwsza kobietko , popraw mnie jeśli się mylę z tym seksem ;)

co do tej bliskości-- ale lubicie chyba być dotykani przez ładną dziewczynę ? nie tylko w penisa, chociaż słyszałam,ze faceci nie czują za dużo przyjemności podczas przytulania, że to tylko początek do seksu czy przytulania? najwazniejsze jak kobieta steruje facetem czy jest z nia rok czy 5 lat jak dziewczyna grapie po karku czy po buziaku to zalezy jak "okrecila wokol palca" chociaz musze przyzanac ze takie okrecenie wokol palca w dobrym sesie to facet jest szczesliwszy i nie powszednieje kobietka jest tak zwnaym calym swiatem .Mysle ze ja w takim ukladize byl bym szczesliwszy :P jak dziewczyna w dodatku kreci dobrze tyleczkiem :) potrafi sterowac chlopakiem

coconutt1: tak oszem ale mowimy tutaj o typie lekko ducha oi ktorym juz wspomnialem albo zimnego uczuciowo jak kto woli :]

Gość coconutt1
no ,ale jeśli spragniony, a dziewczyna nie do końca w jego typie, np. nie jest w stanie się w niej zakochać? wtedy chyba tylko desperat niekoniecznie zimny ;)

chce podymac bez zobowiazan nic wiecej

dzięki wszystkim za udzielenie się w temacie ;) może kiedyś do końca zrozumiem :D a może lepiej żyć w nieświadomości ? ;)

Gość coconutt1
no problemo :D 🖐️

a co tu jest do rozumienia ? podstawa to to ze faceci maja wiekszy poped.Tak jak Ty bys uwielbiala czekolade i musiala codizenie zjesc przynajmniej tabliczeke z niam podobnie .Banał ...

znikam pa

"Tak jak Ty bys uwielbiala czekolade i musiala codizenie zjesc przynajmniej tabliczeke z niam podobnie " nie mogłeś tak od razu :D ?