Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka 28

Staramy się o maleństwo- kto jeszcze?

Polecane posty

A ja dziewczynki rezygnuje na jakiś czas ze starania bo ostatnio przez to mam tylko jakiś rozstrój nerwowy i wyżywam się na mężu swoją drogą co on ze mną przechodzi to masakra ale będę do was zaglądać.

Gość Baba z mazur
Ja nie będe krzyczeć ... róbcie te przerwy ale wracajcie szyciutko jak tylko pojawią się II czerwone kreseczki

Gość Baba z mazur
po prostu mamo jak tam wizyta u lekarza? Co powiedział?

charlotte ja rezygnuję tylko dlatego że nie dogaduję się ostatnio z mężem a 2 dzieci w domu nie chce mieć( tzn 1 mąż) dopóki nie zrozumie że już nie jest sam to do starań nie wrócę.

Gość po prostu mama:)
babo z mazur jutro mam po południu wizytę, stresuję się pewnie dobrych rzeczy nie usłyszę:(

Gość Baba z mazur
to koniecznie daj znać co tam jutro Tobie ten lekarz powie. Kurczaki normalnie faktycznie nie ciekawie :/ na pewno nie zazdroszczę.

cześć babo z mazur i inne kobietki!! byłam dzisiaj u ginekologa, nawet przy niej zrobiłam test ciążowy i jak zwykle jedna kreska :( pytała się jakoś podejrzliwie (czy często chodzę do ubikacji, czy bolą mnie piersi i brzuch) i wszysko by sygerowało jej na ciąże - tzn. nic mi takiego nie powiedziała ja tak odczułam stwierdziła, że zobaczymy usg i wtedy będziemy wiedzieć badanie ginekologiczne nic nie wykazało bo gdyby to była wczesna ciąża to i tak nie stwierdzi, pytałam czy nie widzi, że dostanę niedługo okres, powiedziała, że nic nie wskazuje zebym go miała dostać (ale gdyby jakimś cudem w czwartek go miała to mam przełożyć usg na następny tydzień) jak usg nie potwierdzi ciąży to da mi skierowanie do szpitala na badanie hormonów bo chce zobaczyć jak wyjdą wyniki po dostinexie jeszcze się jej zapytałam, czy to torbiel (bo już kiedyś miałam) powiedziała że mam się nie martwić, bo nic nie wskazuje na torbiel W czwartek idę na usg i dam znać a Ty kochana babo z mazur kiedy testujesz?? a inne dziewczyny?? Któraś coś już wie??

Gość Baba z mazur
Po prostu mamo to muszę powiedzieć, że świetnego lekarza znalazłaś, naprawdę? Tutaj zazdroszczę Tobie. Widać, że się przejmuje i ma na celu tylko Twoje dobro. Przepraszam, że tak pytam ale skąd ten lekarz? Może mogłabyś podać na niego namiary? A nóż widelec łyżka się wybiorę ;) Trzymam jednak kciuki aby to była wczesna ciąża i oczywiście czekamy. A ja czekam ;) zobaczycmy co czas przyniesie

lekarza mam super jak do szpitala to zaraz miejsce znajdzie i żeby było śmieszniej w szpitalu też robiła mi kiedyś wymaz (bo wychodziły złe wyniki cytologiczne) tak więc ona przyjmuje w gabinecie i pracuje jeszcze w szpitalu, jestem zadowolona chciałam kiedyś chodzić prywatnie to mi powiedziała szkoda kasy mam przychodzić na NFZ (nie wiem czy już to kiedyś pisałam) babo ale Ty to chyba jesteś z Mazur czy mylę się?? :)

Gość Baba z mazur
Tak tak tutaj akurat nik się zgadza ja z mazur. Ale za dobrym lekarzem...to czasami warto nadłożyć kilometrów

ale kochana ja z okolic Poznania więc niestety ale chyba raczej nie wybierzesz się :( no przykro mi...

czesc dziewczyny dawno nie bylam tu.ja znowu nie dostalam@ mija 31dc i nic mam nadzieje ze dostane bo zwariuje znowu do lekarza itp

Czesc wszystkim:) My z mezem staralismy sie 7 mies, bez skutku po czym udalismy sie do lekarza w celau sprawdzenia czy cos jest nie tak. I tak do dzis sie staramy.Niestety nie silami natury, ale za pomoca technologii. Jestesmy juz po jednym nie udanym inv i w oczekiwaniu na nastepne juz za tydzien:)

Gość Baba z mazur
martaw1 a robiłaś test ciążowy? nielotol trzymamy kciuki aby wszystko potoczyło się po waszej myśli. A co do natury to czasami trzeba jej pomóc ;) Dobrze, że i tak bardzo szybko trafiliście do dobrego lekarza.

Witajcie!! Co taka cisza?? Co słychać u Was babeczki???