Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka 28

Staramy się o maleństwo- kto jeszcze?

Polecane posty

Baba z Mazur to daj znać jaki wynik testu ech chciałabym i ja juz testować i żeby wyszedł pozytywny czego Tobie życzę a potem będziesz ciągła następne za sobą

Gość po prostu mama:)
Właśnie dziewczyny napiszcie jak Wam wyjdą testy, może którejś się uda a potem dobre wieści od kolejnych ciężarnych:) trzymam kciuki:D

Gość Nife77
My też zaczęliśmy starania. Okresu nie dostałam, jeden test ciążowy wyszedł pozytywny, inne negatywne. Ale niestety nie mogę się cieszyć, bo niewykluczone, że objawy się wynikiem ostrej infekcji bakteryjnej (E.coli), a nie ciąży :( Jutro odbieram wynik HCG i wszystko będzie jasne, a zaraz potem czeka mnie urolog i walka z bakteriami :( Oby bez konsekwencji dla potencjalnego dzidziusia.

Gość Baba z mazur
Nife77 i jak tam beta?

robiłam test (miałam jutro robić) niestety nie jestem w ciazy

Gość Baba z mazur
Ja zaglądam tutaj codziennie. Mam nadzieję jednak, że ta cisza to nie śmierć naturalna tego wątku a jedynie dni pełne pracy nad potomstwem. Po porstu mamo a może owulacja się przesuneła? Może jeszcze za wsześnie na test? Ile dni po owulacji jesteś? Który dzień cyklu masz? A co tam u reszty babeczek?

kochana już jest po owulacji teraz mnie brzuch boli na pewno okres będzie. Ostatni stosunek był jakieś 3 tyg temu więc test już by pokazał ciąże gdyby była...

Gość Baba z mazur
Po prostu nic innego jak przytulanie w następnym cyklu nam nie zostaje :D Na pewno partner nie będzie narzekać hihihihi ;)

hej u mnie dzisiaj okropny ból piersi wczoraj zaczęły troszkę boleć ale dzisiaj to już nie do wytrzymania na chwilkę przejdzie żeby zaraz jeszcze gorzej było.

Gość Baba z mazur
beata127 to naprawde baaardzo dobry znak. Czy robiłaś test?

cześć babeczki!!

Cześć dziewczynki, ja testuję w następną środę, ale nie robię sobie nadziei. Spokojnie czekam na @. Objawów brak. Jedynie brzuch lekko ćmi, jak to tydzień przed @.

Życzę Wam owocnego testowania dziewczynki :) żeby chociaż wam tesciki pokazały wynik upragnionej fasolki.

Staram się z mężem drugi miesiąc...i mam nadzieję że tym razem nareszcie się uda....Jest już 7 dni po owulacji temperatura podwyższona szyjka macicy rozpulchniona....:) czekam a jak tam Wy dziewczynki?

Setinka W takim razie powodzenia oby się udało :) Ja niestety 14 cykli i nic a do tego torbiel na jajniku 5,5 cm, i chyba czeka mnie laparoskopia ;(. Powodzenia.

L_E_T_I ja też miałam torbiel nie pamiętam wymiarów ale ginekolog powiedziała, że jest wielkości pomaranczy przepisała mi na 3 m-c tabletki cilest ( już je kiedyś brałam jako antykoncepcje) po tym czasie po torbieli ani sladu (została wchłonięta) a Ty bierzesz też jakieś tabletki żeby pozbyć się torbieli? Też lekarka mi mówiła, że jak się nie wchłonie to będzie laparoskopia. Tabletki mnie "uratowały" :)

Torbiel mi wykryto w październiku brałam 2 m-ce Yasmin i od 3 m-cy Duphaston i nic się nie zmniejszyła 4 .04 mam kontrolną wizytę i zobaczymy. Ale chyba jednak będzie laparoskopia.

mam nadzieję, że do tego czasu sie coś zmieni (zmniejszy się lub wchłonie) i może jednak unikniesz zabiegu. Trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny u mnie od wczoraj @ ech a miałam nadzieję już dzisiaj miałam testować ale nic z tego

beata127 przykro mi wiem co to znaczy

Przyznam się że też się łudzę że może się wchłonie. Dzięki.

Po prostu mama ja już do ego podchodzę na luzie jeszcze w tamtym cyklu płakałam jak głupia ja @ przyszłą a teraz to po mnie spływa więc chyba już wyluzowałam trochę

Witajcie!! W poniedziałek dzwonie do gina, żeby się umówić na wizytę i zobaczymy co powie, już mnie wkurza ten mój cykl :( A co u Was słychać??? Miłego dnia!

Gość Baba z mazur
Po prostu mamo a co się dzieje z tym Twoim cyklem???

babo z mazur do gina mam i tak iść bo skończył mi się już dostinex a poza tym nadal nie mam okresu, piersi tak bolą, że nie mogę dotknąć i czasem boli brzuch (jak na okres) Jeszcze dziś robiłam test i jak zawsze negatywny już było lepiej z cyklami teraz znowu się rozjechały ani ciąży ani okresu :( a więc po weekendzie zaraz się zapisuję