Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Airika.

Jak mozna sluchac muzyki klubowej?!

Polecane posty

Gość Airika.

Przeciez to debilizm totalny... zero przeslania... rozumiem w klubie do tego potanczyc, ale sluchac tej sieczki na codzien?!

mylisz się są kawałki techno które świetnie się słucha nieważne gdzie

Gość Devilish cherry
Levviatan jak sie nie znasz to spierdalaj. Autprce chodzi o voxe a nie o typowe techno młocie!

Gość króliczek siałt
popieram :) chociaż z drigiej strony też nie rozumiem jak można słuchać black i death metalu, dla mnie techno i death/black metal to to samo- coś czego nie da sie słuchać (ja słucham alternatywy i power metalu)

Gość Devilish cherry
vixe naczy się

Gość Airika.
A ja wlasnie slucham black/death metalu... xD Armagedda, Watain, Bathory, Burzum itp.... power metal? Tzn, Hammerfall, Sonata Arctica, niektore kawalki Manowar?

Gość Airika.
Nie kupuje tego. Sluchalam kilku klubowych kawalkow- ot, cztery dzwieki i opalone tanczace dziunie w teledysku... no nie, poprostu to taka muzyka-niemuzyka. :(

ja nie wiem jak można słuchać disco polo.. przecież to muzyka tylko do zabawy.. jak się można lansować w polonezie z czymś takim?? :/

Gość eureka120
tez nie wiem jak mozna klubowej na codzien sluchac, jak wogole mozna tego slucac. ja jestem z tych rockowych i alternatywnych. jezeli wykonawca nie umie grac albo spiewac na zywo, dla mnie nie jest artysta. ja w muzyce musze miec instrumenty, jakis ciekawy wokal, teks i muzyke, a nie jakies bity powtarzane setki razy jednym "utworze" :p

Gość Devilish cherry
słuchajcie tego prawika sossssssa co gówno o świecie wie

Gość dzieki za odp
a kto Ci kaze tego słuchac ? dalej sobie słuchaj twojego ulubionego Disco Polo ;P

Gość nie rób z siebie wariatki :)
ja pierdole ja tez nie kumam w ogóle co sie teraz dzieje?:( smutne. wszędzie tylko Lady Gaga , jakiś bieber i techniawka. Kiedyś to była muzyka...

Gość nie rób z siebie wariatki :)
nie doczytałam :D tak czy siak to jest zyebane . :D

a ja nie wiem jak mozna sluchac metalu ja slucham klubowej i wogole rozne odmiany techno i uwazam ze to jest zajebi*ta muzyka kazdy ma swoj gust ja nie krytykuje waszej muzyki wazny jest efekt jaki daje wam sluchanie takiej muzyki mi daje np to ze mnie uspokaja i nie mozecie tego krytykowac na kazdego rozne dzwieki dzialaja inaczej

Gość Devilish cherry
jarecka ty jesteś ta kurwa co tu dawała zdjęcia jak sie wygina na podłodze? zamknij ryj kurwo!