Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 8latki:):)

Corka skarzyla mi sie ze kolezanka jej dokucza...

Polecane posty

..a ja powiedzialam corce ze jesli nastepnym razem ta kolezanka znow zacznie nia pomiatac by walczyla o swoje i jej wtukla. I stalo sie dzisiaj, moja corka uderzyla tamta dziewczynke plecakiem i dzisiaj gdy odbieralam swoje dziecko ze szkoly matka tamtego zrobila mi awanture a ja powiedzialam by lepiej wychowywala swojego bachora.

Ja ucze corke by walczyla o swoje, tamtej dziewczynce az krew z nosa sie polala. Mala suka, chciala przesladowac moje dziecko. Ja tej matce powiedzialam ze nastepnym razem jej bachorowi spuszcze jeszcze wiekszy lomot.

Gość prowo jak nic....
a jak nie to pamietaj - na mocnych zawsze sa mocniejsi. W koncu twoja niemota oberwie az jej ktos nos zlamie. Jak nie ma na tyle inteligencji aby sie odgryzc tylko umie tluc to i ona w koncu oberwie :P

moje dziecko jest młodsze o wiele, ale miała takiego prześladowcę w przedszkolu. Z tym że my uczyliśmy ją, że nie wolno nikogo bić. W efekcie było wiele rozmów z rodzicami chłopca, którzy nie widzieli problemu, z paniami wychowawczyniami, które nie bardzo wiedziały co robić. Dziecko moje ryczało i bało się iść do przedszkola, były gorączki z nerwów itp. No i ją zabrałam..... czasami mam wrażenie, że jak by przylała łobuzowi, to by miała spokój.

Gość prowo!
niezle prowo.... znowu ta sama osoba... idz do szkoly gowniaro, a nie tutaj takie bzdury piszesz:/

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto jak Ty wychowujesz swoją córke???!!!!!! na miejcu tamtej matki to chyba bym sprała Twojego bachora, nie zdziw sie jak tamta dziewczynka zostanie pouczona przez swoją matke tak jak Twoja i rozwali łeb Twojej córce, bedziesz mogła miec wtedy pretensje tylko do siebie