Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxkolorekxx

Dziewczny- Jak ?

Polecane posty

Gość xxkolorekxx

Mam pytanie, jak jest najprzyjemniej, jeżeli chłopak ma rękę w waszych spodniach, to on ma masować całą cipkę, czy tylko palcem jeździć po łechtaczce, czy masować tylko górna cześć ?:) Dziekuje za odpowiedz, i przepraszam, jezeli, moje pytanie, jest glupie i oczywiste dla nei ktorych :(

Gość hihihii
Najlepiej wszystko razem. :) Trochę tego, trochę tamtego. Druga ręka na biuście no i całowanie, delikatne przygryzanie szyjki.

Gość kasandrelo
Ale o jakiej pozycji Ty mowisz, bo lezac bokiem do dziewczyny to ciezko tak miec dwie rece na jej ciele ;( chyba ze znasz jakis inny ciekawy sposób ?:)

Gość hihihii
No powiedzmy ona na plecach, Ty na załóżmy lewym boku. Twoja lewa ręka pod plecami albo jej karkiem wędruje do lewej piersi. Prawa ręka na dół i całujesz przy okazji szyję. Pod warunkiem, że te ręce masz długie. Na siedząco (fajnie na krześle), Ty z tyłu- wtedy jeszcze łatwiej. :)

Gość kasandrelo
Dasz mi Tw gg, albo poczte, bo bym miał do Ciebie jeszcze jakieś pytania :D:)?

Gość hihihii
To ma być Twoja pomysłowość, a nie moja. Chyba, że mam Ci laskę odbić. :D Żartuję, jestem kobietą. ;)

Gość xxkolorekxx
Ale ja właśnie mam kilka pytań związanych z tym tematem, bo chciałbym, żeby mojej dziewczynie było, jak najlepiej, dlatego tu pisze, i pytam :) A

Gość hihihii
No to pytaj, widzisz, że tu ludzie wyrozumiali. Najlepiej jednak popróbować w różnych pozycjach i na różne sposoby. Będziesz po jej reakcji widział, czy jej się podoba, czy jest znudzona. U mnie jest tak im więcej się naraz robi- tym lepiej. Leżenie jak kłoda i zajęcie się jedną rzeczą mnie nudzi. Ale najbardziej potęguje wszystko całowanie po szyi. Wydaje mi się, że jednak ogromna część dziewczyn i kobiet to lubi.

Gość xxkolorekxx
A jak długo trzeba całować, dotykać itd, dziewczynę żeby była ''mokra'' ? i jeżeli chłopak dotyka Cię po łechtaczce to zaczynam po pewnej chwili boleć? ;)

Gość ja uwielbiam jak mnie moj chlo
clopak cluje mnie po szyji odrazu mam ochote:P na dalsza czesc ...

Gość hihihii
Nie no mnie nigdy to nie bolało, nawet pierwszy raz mnie nie bolał z jakichś dziwnych przyczyn. A kwestia tego kiedy ona będzie mokra- tu Ci nie odpowiem. Nie dość, że zależy to od kobiety, to jeszcze od dnia. Czasem jest tak, że od razu, a czasem wcale (bo człowiek zmęczony, zmartwiony, zły)... Jak się połączy różne pieszczoty, to powinno być szybko. Warto zacząć pomału, od jednej rzeczy, a potem wdrażać resztę bez pamięci. :) Tylko nie myśl wtedy o radach, rób to na co obydwoje macie ochotę. :)

Gość xxkolorekxx
Nie chodziło mi o ten ból, tylko mówi się, że dziewczyna nie lubi być dotykana gdy jest sucha, bo ją to boli itd :)

Gość uhauha
no fakt, gdy jest sucha, to zero z tego przyjemności, ale jest na to prosta rada- zwilż palca śliną. Po pierwsze to pomoże, po drugie jeszcze bardziej podnie3ci partnerkę i jak wyczujesz że znowu u niej sucho, to powtórz. Ślina, ślina i jeszcze raz ślina - to zawsze działa!

Gość uhauha
co do masowania cipki, to najpierw dotykaj ręką całej cipki nie rozchylając jej, ale to przez chwilę, daj dziewczynie się podniecić najpierw samym faktem że tam jest Twoja ręka. Po 3 minutach rozchyl płatki i dotykaj delikatnie środka, jak będzie sucha, to jak pisałam zwliż palec śliną i wtedy dotykaj jej i koniecznie jak będziesz dotykaj łechtaczki, to mokrym palcem! bo rzeczywiście suchym to raczej boli, no chyba że sam stwierdzisz że już się dobrze nawilżyła z podniecenia, to ślina będzie zbędna :D

Gość xxkolorekxx
A może powiecie jeszcze coś na temat masowania piersi :)?

Gość hihihii
Piersi... Ja lubię "ugniatanie" i skubanie sutków. :P

Gość uhauha
w masowaniu piersi w sumie nie ma filozofii. Można je całować, nawilżać tym samym śliną i masować, ugniatać oczywiście delikatnie. Wolna amerykanka.