Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala zosiiaa

Ludzie nieśmiali i niepewni siebie nigdy nie bedą szczęsliwi

Polecane posty

Gość natnata
to nieprawda ze kobieta się dusi przy nieśmiałym facecie... i powiem Ci że jako nieśmiała bardzo cenię niesmiałych facetów za wrażliwość, tolerancję itp. Nie lubię wyluzowanych pustaków:P

Gość natnata
znam też wygadane dziewczyny zakochane w milczkach:D

Gość ewella2
weszłam na ten topic ponieważ sama byłam nieśmiała i jakoś potrafiłam sobie z tym poradzić. Wystarczy chcieć. Ty zaś nie chcesz, lubisz narzekać i być pocieszany przez innych. Zabawiasz się w zbitego psa tylko, że na własne życzenie nim jesteś. Po prostu drażnisz zapewne nie jedną osobę swoją dołującą postawą. Przy tobie można się depresji nabawić. Nie trzeba byc psychologiem żeby zauważyć jaką ciamotą jesteś, z reszta sam się tym chwalisz.

Gość chciec to moc ibasta
nie chciec to nie moc :P wiadomo ze kaZdy jest inny, ale na kazdego jest sposob, dlatego praca nad soba zalezy tylko i wylacznie od nas samych. mi sie udalo, jestem z siebie dumna :)

Gość a co juz
umarles? :D🖐️ rusz dupsko leniwcu i walcz o swoje szczescie:P

Gość 0101
szczeście wynika głównie z tego, co o swoim życiu myslimy wiec logiczne, ze jezeli powiesz sobie iż do szczescia potrzebne ci to zeby byc gwozdziem programu, to szczesliwa nie bedziesz

Gość ewella2
" Tacy jak Ty sa chyba najbardziej wk**wiającym typem człowieka. Przyłazi takie coś i rozpowiada jak to wystarczy chcieć i wszystko sie zmienia." A co zrobiłeś w tym kierunku żeby było lepiej? Pewno parę małych kroczków po czym się wycofałeś. Trzeba byc konsekwentnym w dążeniu do celu, jeśli nie masz determinacji znaczy , że wcale Ci tak bardzo nie zależy. Mnie zaś wkurwia wieczne narzekanie, zacznij więcej robić a mniej gadać.

Gość Diana T/
Ja tez naleze do tych odlutków i od zawsze czuje sie nieszczęsliwa. Myślę, że jesli nic nie zrobie w kierunku poprawy tej sytuacji to fakt, zawsze będe nieszczęsliwa. Pamiętaj autorko tego topicu: NIGDY NIE MÓW NIGDY. Wszystko zalezy od Ciebie. Zdecyduj: albo walczysz albo rezygnujesz i tkwisz w tym stanie do śmierci. Ja niedawno postanowilam walczyc. Nie wiem, jaki będzie efekt ale musze sprobowac.

Gość jdhdjjdkkkkk
Ja tez bylam taka za czasow liceum :O Poznalam jedną kolezanke. teaz przyjaciolke i to ONA mnie wyciagnela z tego bagna mialam wreszcie komu sie wyzalic ale co najwazniejsze dzieki niej osmielilam sie , w dwojke zawsze razniej , nie wstydzilam sie glosno rozmawiac w autobusie , poznalam jej znajomych ,niektorzy mnie polubili inni nie i tak mam grono (male ale jednak) znajomych i co najwazniejsze pozbylam sie niesmialosci , to dopeiro poczatek ale robie duze kroki :)

sam gowno wiesz:-O niesmialosc a jakas spoleczna fobia czy nieumiejetnosc komunikowania z ludzmi to nie jest to samo w przypadku drugim niesmialosc jest jedna z cech i najczesciej jest to wtedy skrajnosc sama zwyczajna niesmialosc jest poprostu rodzajem jakiegos lęku czy niepewnosci siebie w roznych dziedzinach zycia trudnoscia ale UWAGA trudnoscia do pokonania w wuejszosci przypadkow przypominam, ze sa na tym swiecie ludzie smiali i oni wyciagaja reke do tych drugich nieraz i szukaja z nimi kontaktu osoba niesmiala ktora na ten kontakt pozwoli i sie otworzy nie staje sie smiala poprostu sie przelamuje a pewnosc siebie sie wypracowuje latami jedni gwono soba reprezentuja a wyzej sraja niz dupe maja, inni musza cos osiagnac i czuc sie potrzebnym , zeby sie dobrze cenic