Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justme21

nudne życie w uk

Polecane posty

Gość justme21

Witam wszystkich! Na początku napiszę, że wiem, że jest już mnóstwo podobnych dyskusji, ale nie dołączałam do żadnej, bo na wielu ostatnie wpisy były z 2010, a nawet 2009 roku, a że bardzo zależy mi na jakiejkolwiek odpowiedzi postanowiłam założyć nowy wątek. Ale do rzeczy. Mam 21 lat i od kilku miesięcy mieszkam w Wielkiej Brytanii. Niestety wyszło tak, że mieszkam w małej miejscowości. Nie mam zbyt wielu przyjaciół (jedynie kilku ludzi z pracy) i nie bardzo mam możliwość kogoś poznać. Założyłam nawet konto na polish-dating, ale tam niestety nie pojawił się nikt warty uwagi. Chciałabym znaleźć kogoś z kim mogłabym wyjść na imprezę, a także puścić wodzę wyobraźni w sferze łóżkowej. Ostatni raz miałam kilka miesięcy temu i zwyczajnie chcę mi się seksu! Jeżeli możesz mi w jakiś sposób pomóc to odpisz proszę. Dzięki.

Gość pommmpek
mam podobnie :( wiec nie lamentuj

Gość true life
zacznij dorabiac w burdelu to bedziesz miec duzo seku druga sprawa to tylko malo inteligentni ludzie sie nudza

Gość justme21
nie chcę lamentować. Dlatego właśnie założyłam ten wątek. Chcę to zmienić!

Gość pommmpek
tez chcialbym to zmienic moze po prostu czesciej wychodz z domu a wszyscy mysla ze uk jest tak zajebiscie :D

Gość wesolutka pomarańczka
"a wszyscy mysla ze uk jest tak zaj**iscie" jest zajebiscie,tylko trzeba umiec zorganizowac sobie czas :P

Gość ELWIS1
Justme21 jak Ci sie nudzi to wpadnij do mnie:)

Gość pommmpek
wesolutka pomarańczka a ty jak je sobie organizujesz ??

Gość gość
ale prowokacja slaba a ci sie jeszcze podniecaja Jakis zje.. zalozyl watek a wy z nim dyskutujecie. Kazda normalan dziewczyna w uk w 5 minut moze sie umowic bez problemow ejszcze nei spotkalem zeby ktos do tego potrzebowal internetu tutaj