Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytałam przed chwilą

Dlaczego faceci tak szybko dziadzieją? :O

Polecane posty

mój facet ma 33 lata ,a już najchętniej by leżał z drinkiem przed tv, a jedyne wyjście jakie toleruje to na chlanie do kolegi :O

Gość trlkmhj;oem
ja mam tak samo -tylko że na odwrót

jak na odwrót? ty zdziadziałaś ?

a ja mam faceta 16lat starszego (43lata) i nadal dba o siebie-odpowiedni ciuch, kosmetyki, sport ;]

no wiem, ale kobiety też pracują

Gość felicija
Mój były jak miał 40-tkę i zaczął łowy na miasteczku akademickim to też dbał o siebie:))

Gość anżella
a mój chyba ma kryzys wieku średniego w wieku 32 lat!!! zaczął się odmładzać :O

Gość molinda c.
anżella-> to nie kryzys tylko dooopa na boku :(

Gość anżella
żel na włosy, wybiela zęby, różowe shirty, swterki, zimne ramie i ogląda się za nastkami :O

Gość slodka cytrynka
no z tym odmladzaniem moj jak mial 52 lata to zaczal sie dopiero odmladzac, operacja przepukliny pachwinowej, kosmetyki, ciuchy, nowe gacie wlasnorecznie zakupione, dopiero mi we lbie zadzwonilo jak se pieprzyki zaczal usuwac :-O no jasne ze poszedl w tango... trzecia wiosna u takich!

Gość AnyaRybyk19999
gdy facet konczy magiczny wiek 45 lat to jego organizm wchodzi w okres tzw przekwitania. hormony zaczynaja wariowac, szare komorki w mozgu zaczynaja zanikac itp. niesie to za soba wiele bardzo przykrych i nieprzyjemnych konsekwencji dla otoczenia owego osobnika. taki jegomosc zaczyna siwiec, niekiedy lysiec, przygarbiac sie, rosnie mu brzuch, niekiedy wypadaja zeby, niekiedy cierpi na prostate lub choroby serca i nogi mu sie placza podczas chodzenia co daje efekt takiego motylego chodu hehe. to okres kiedy facet zamienia sie w zgreda czyli w starego dziada(zgred to okres zycia powyzej 65lat) a w tym okresie czyli miedzy 45 a 65 rokiem zycia jest tzw tetrykiem czyli siwym i nerwowym tatuskiem :D. jego wyglad ktory zaczyna zamieniac sie w dziada to male piwo. najgorszy jest charakter. widac tu lenistwo, narzekanie, stekanie o wszystko, mania przesladowcza, kretynizm, mowienie od rzeczy, darcie mordy, klecie, dziwactwa..i jeszcze jeden nieodzowny element zarowno charakteru tego osobnika jak i wygladu- morda na kwinte, czyli usmiechu na jego pysku nie ujrzysz tylko taki grymas: " :( " :D. Niekiedy tetrycy widzac uciekajacy czas kupuja kilogramy viagry i nakarmiwszy siebie tym swinstwem udaja mlodych bogow i szukaja szczescia u zboczonych kurew bo dla mnie to zboczenie nawet za kase tykac takiego skaczacego i siwego tatuska-paralityka :D chyba gorsze od zoofili :-O

hmmm anżella a czy Ty nie oglądasz się za przystojnymi facetami ;] ja uwazam że to naturalne jesli ktos jest atrakcyjny to lubie spojrzeć ;] chociaż rzeczywiscie skoro nagle zaczął tak o siebie dbać to róznie mozna sobie to tłumaczyc

Gość anżella
ciekawe ile mój takich wiosen zaliczy :O

Gość andrrrr
"gdy facet konczy magiczny wiek 45 lat to jego organizm wchodzi w okres tzw przekwitania. " A KOBIETY KIEDY ???? :D :D :D

Gość andrrrr
a nieeeee kobieta zaczyna wtedy dopiero KWITNĄĆ :D buahahahhahahahahhahahha

Gość slodka cytrynka
anyaRyybyk :-D super nic dodac nic ujac...Bravo!!!!

Gość efdefde
andrrrr kobiety w tym wieku czyli tuż przed przekwitaniem dostają tak zwanego małpiego rozumu i w akcie desperacji nadstawiają dupy amatorom starszych pań :D

Gość AnyaRybyk19999
jak patrze na swojego ojca wrednego tetryka ktory za byle piwo ktore wypije raz w miesiacu robi afery i liczy talerzyki w kuchni a gdy jakis mu sie zawieruszy to oskarza mnie ze schowalam mu w szafkach u siebie i szpera gdy mnie nie ma hahahaha:D jak patrze na swoich wykladowcow, znajomych mojego ojca, ojcow kolezanek czy kolegow, przypadkowych tetrykow na ulicach czy w komunikacji miejskiej lub pacjentow na ktorych mam praktyki to az mnie krew zalewa i chyba w przyszlosci zostane drugim Hitlerem, powolam do zycia z powrotem obozy koncentracyjne i zamiast Zydow czy innych nacji, bede dusic tam i palic tetrykow:D czyli jak chlop bez wzgledu na wyksztalcenie itp konczy 45 lat to idzie do gazu. a mam takie podejscie bo moj tetryk domowy uprzykrza mi zycie jak skurwysyn :-Otylko go jebnac :D

Gość zamężna277
ja tam na swojego domowego tetryka nie narzekam :O

Gość slodka cytrynka
andrrr ano nestety prawda, klania sie Biologia 5 klasy ;-) Kobieta dopiero po 40tce wie czego chce w luzku i jej organizm jest w pelni przezywac milosne rozkosze :-P

AnyaRybyk19999 opisałaś po prostu typowego polaka który nawet swojej córki nie potrafi porządnie wychować co wnioskuję po tym w jaki sposób piszesz :O jest wiele facetów którzy odbiegają od tej normy ,ale że jesteś z nizin społecznych to się nie dziwię,że masz takie zdanie ;) ps. często faceci dziadzieją przez te zrzędy które siedzą w domu i tylko gdaczą nad głową ;)

Gość andrrrr
cytrynka a tobie ORTOGRAFIA klasy 1 :D hahahaha lużko :D :D :D Kobieta dopiero po 40tce wie czego chce w luzku i jej organizm jest w pelni przezywac milosne rozkosze -- taa tylko coraz mniej chętnych :D

Gość slodka cytrynka
ja mysle ze poniektore osobniki-tertyki orientuja sie ze czas im ucieka i zaczynaja wtedy albo zrzedzic albo sie za gaciami uganiac zeby sobie udowodnic ze jeszcze maja branie :-D moj tetryk przechodzil to po raz pierwszy w wieku 41 lat po raz drugi w wieku 52 lat..na trzeci raz nie mam ochoty :-(

haha szkoda ,że większość pań musi czekać do 40tki aż się przełamią w łóżku i zaczną przeżywać rozkosze ;)

Gość AnyaRybyk19999
eeee. moja matka ma 52lata, ojciec 55 i matka jest naprawde spoko. nie awanturuje sie, nie dziwaczeje i jest git majonez. a tetryk? wszyscy widza ze fiksuje :D a najlepsze sa te jego kanapeczki ktore kroi sobie w samochodziki :D nie mowcie mi ze baba wariuje bo agresywna baba w menopalzie to tylko taki stereotyp wymyslony przez zgryzliwych tetrykow na usprawiedliwienie swojego zgredziego stekania :D u mnie wykladowczynie-raszple po 50 sa zajebistymi osobami bez dziwactw. a wykladowcy? dziwaczni tetrycy co albo dra mordy, albo uciekaja myslami do lat mlodosci, albo zapierdalaja motylem lub jak mumia :D jest taki jeden normalnie wypisz wymaluj podobny do mojego tetryka:D jak ktos cos do niego mowi to rozdziawia jape i tak ja krzywi smiesznie haha i te jego oczy takie smieszne tzn wylupiaste z opadajacymi powiekami w tym ze jedno bardziej przymkniete, drugie mniej:D on tak smiesznie wyglada i jeszcze smiesznie gada i zasowa jakby go z trumny wyjeli :D oni nie dosc ze sa smieszni z wygladu to jeszcze charakter maja do dupy. i tacy smia startowac do mlodych osob:D te mlode kurwiszony co sie biora za takich to by chyba i psa przerznely za kase :-O :D obrzydlistwo :D

andrrr a jak się nazywa stara zrzędliwa baba ? :D skoro mówimy tetryk to myślę ,że na kobiety też trzeba znaleźć odpowiednie określenie.. w końcu kobiety też mają swój kryzys wieku średniego który po prostu nazywają wzmożonym popędem seksualnym albo jak to cytrynka ujęła zdolnością do przeżywania rozkoszy :D

Gość slodka cytrynka
andrrrr :-D :-D :-D zblizasz sie do magicznego wieku?

a mamusia tatusia nie dotyka ? brzydzi się ? też będziesz kiedyś mieć takiego tetryka, też się będziesz brzydzić? może prędzej on ciebie ?