Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesssss33

trzymałam go na dystans, potem zostwiłąm:( Jak to odbieracie

Polecane posty

Gość agnesssss33

Pewien facet par ę lat temu mnie b. zawiódł. Nie mogłam sobie z tym poradzić do niedawna. Wkrótce zaczęłam się spotykać z kims, kto mnie zainteresował. Jednak było zbyt wczesnie, wkrótce mnie sparaliżowało jak zaczął pokazywać że mu zależy. Odsunęłam go, potem jednak znów spotkania... Myslałam, że już coś wyjdzie. Jednak nadal żyłam przeszłością, nie potrafiłam się zakochać, pozwolić się przytulić, przyjąc jakiś czuły gest. On był cierpliwy. W końcu zrozumiałam że to to. Tylko on już znalazł kogoś. Płakałam na ostatnim spotkaniu... on postanowił wrócić ,bo mnie kochał, a ja znów nie wiedziałam czy chcę być znim. zrozumiałam, że tylko tak mi się wydawało że to to. Nie umiałammu tego powiedzieć, wysłałam tylko sms. Miałyście podobne problemy? Jak je rozwiązalyście? On ma do mnie ogromny żal, od tamtej pory nigdy się do mnie odezwał Piszę jeszcze raz, może tak sformułowane pytanie chwyci, chcę znać wasze opine

Gość szczera dziewczyna111111111111
dobrze zrobiłas wiadomo myslałas ze wyjdzie..jednak nic nie czułas chciałas dac szanse ale nie wyszło dobrze zrobiłas ze nie zmarnowąłas mu wiecej czasu;) tylkos zkoda ze przez smss

Gość agnesssss33
o to(o sms) miał do mnie największe pretensje. I o to, że to moje zastanawianie trwało tak długo. Jak mi odpisał, poczułam się jak jakaś nim manipulująca zdzira

Gość hcwd
nie przejmuj sie pierdolami, jak sie nie ma faceta zycie jest i niebo prostsze i przyjemniejsze. zero beznadziejnych problemow na glowie. zrobilas dobrze. nie sie wala wszyscy sredni faceci.

Gość agnesssss33
Ale na siłę nie mogłam go pokochać. Wiedziałam, ze on mnie kocha i dlatego czekałam, że w końcu się coś wyjąsni.

Gość MMMMM26
jasne, niech się nie przejmuje. CO tam, że gościa trzymała na dystans długo , a potem rzuciłą smsem. Tak się w końcu robi

Gość Pari22
Spieprzyłas to i tyle. Trzeba wiedzieć czego się chce a nie kogoś zwodzić . Wiem, że nie specjalnie- ale...

Gość hcwd
przeciez ona go nie kochala, to po co miala z nim byc. trzymala go na dystans, bo je nie pasowal. bardzo dobrze sie stalo, przynajmniej nie zmarnujesz sobie zycia z gosciem z rozsadku, ajk wiele marnych peezd, ktore koncza z mezusiami, tkorych wcale nie kochaja i zajmuja sie do konca zycia ich dziecmi.

Gość Pewien facet Cię b. zawiół
A ty b. zawiodłaś tego chłopaka - miał być pocieszaczem?

Gość Pewien facet Cię b. zawiół
A jak długio to trwało?

Gość agnesssss33
Najpierw z pól roku, potem przerwa i znów z rok:(. Nie wiedziałam czy chcę z nim być.

Gość agnesssss33
TYlko przez chwilę na nim mi zależało 0 jak się dowiedziałam że znalazł sobie kogoś.

Gość hcwd
kobieto - podnies sie! wytwarzasz sobie problemy z nudy, przynajmniej tak to wyglada. tak naprawde nie jestes slaba, jak sie tu prezentujesz, po prostu wydaje ci sie, ze jakas slabosc sie w tobie odzywa, ale to tylko nuda...

Gość zrywanie smsem
To podłośc i tyle. Jednak ten facet Cię kochał i nalezał mu się przynajmniej jakiś szacunek

Gość zrywanie smsem
ja bym cię nie chciał już widzieć po tym nigdy

Gość autorko spoadaj na drzewo
tam twoje miejsce i tylko tam :D

Płakałam na ostatnim spotkaniu... on postanowił wrócić ,bo mnie kochał , a ja znów nie wiedziałam czy chcę być znim. zrozumiałam, że tylko tak mi się wydawało że to to." gdyby facet coś takiego napisał to pewnie wylądowałby w psychiatryku

Gość IMO13258
Jakby temat założonyby został przez mężczyzne, to większość tutejszych suczy by po nogach szczała ze złości.

Gość przychodnianr13
mysle, ze jestes niezrownowazona psychicznie byc moze

To czy chcemy kogoś czy nie wiadomo zwykle po dość krótkim czasie. Przyznaj przed sobą, że facet był z braku laku byle kogoś mieć. Dla mnie takie granie na cudzych uczuciach i usprawiedliwianie się niezdecydowaniem jest świństwem

Gość Popieram IMO
IMO 13258 ma raxcję !!! Gdyby facet kogoś tak wystawił, byłby tu nazywany świnią. A tak mówi się że dobrze zrobiła bo przeciez go nie kochała

Gość agnesssss33
Wiem, że może być na mnie wściekły. Ale ja wcześniej nie mogłam wcześniej z nim porozmawiać nie mówiąc NIe wiem, nie byłam pewna co czuję. Tyle czasu akurat potrzebowałam, by wiezdieć jak to jest , jak ma między nami być...

Gość Może jeszcze ...
trafisz agnesss na kogoś, kto Ci odpłaci tym, co zrobiłaś temu facetowi. PEwnie naiwnemu, ale widać zakochanemu po uszy

Gość agnesssss33
To nie było rozmyślnie... ale nie mam co się usprawiedliwiać

Gość nie mozna powiedziec ze
stracilas szanse choc dla osob niewtajemniczch to tak wyglada nieodpowiedni czas na faceta moja droga, moze poukladaj swoje zycie wewnetrzne, potem i facet sie znajdzie

Gość Ideały nie iestnieją
Tak jest,. Myślałaś że facet będzie lekiem ... a jednocześ nie go raniłaś ciągłym odrzucaniem. Musiał Cię naprawdę kochac skoro tak długo wytrzymywał. Odwdzięczyłaś mu się smsem... tak się kończy znajomość ze śmieciem a nie z kimś kto CIę darzy uczuciem - nawet jeśli się go nie odwzajemnia

Gość agnesssss33
ale przecież nie da się stworzyć związku na siłe. ja przez te wszystkie miesiące codziennie się zastanawiałam co z tego będzie, nie potrafiłam go odrzucić, ani przyjąc jego wyznań , jego miłości , jego potrzeby bliskości z emną. d;latego każde wyznanie przemilczałam, każdą probę przytulenia czy pocałowania mnie ucinałam stanowczo.

Gość agnesssss33
I mówiłam, że jeszcze będzie na to czas

Gość widocznie mu nie ufalas
i tyle zostw to