Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LADY__M

KRWAWIENIE

Polecane posty

Gość LADY__M

Witam, Mam pewnien problem. Dzisaj kochałam sie z chłopakiem oczywisice z uzyciem prezerwatywy.. Zaczelam krwawicjuz podczas pieszczot. Biorę tabletki antykoncepcyjne tzn. wybralam pierwsze opakownie dopiero i dziaiaj jest 2dzien 7-dniowej przerwy w braniu tych tabletek. Wiem ze ma w tym czasie wystapic krwawienie ale troche mnie zaniepokoilo to ze zaczelam krwawic podczas pieszczot juz...nigdy tak nie mialam. Czy to krwawienie wystpilo z odstawienia czy moze jest jakas inna przyczyna?? Prosze o pomoc...

Gość wroclovianka
z odstawienia.

dziecko... jak odstawiasz tabletki to w tym tygodniu jest czas na okres. Akurat dostałaś okres podczas pieszczot, wielkie rzeczy, można się było tego spodziewać. Ja znam taką która dostała okres na fotelu ginekologicznym :P

Gość nmkoil
to jest z odstawienia - może się pojawić każdego dnia tej 7-dniowej przerwy i wówczas jest dobrze. Teraz masz 2-go dnia a po następnym opakowaniu może być to 3-4-5 a równie dobrze i 7 dzień. Powodzenia! nie bierz tylko antybiotyków i innych leków wpływających na zmniejszenie skuteczności tabsów

Gość nmkoil
a po co ta gumka jak macie tabletki?? w przerwie też zabezpieczają pod warunkiem że (najpóźniej) 8-go dnia (po 7 dniowej przerwie) rozpocznie się nowe opakowanie

Gość LADY__M
Dzieki za sensowne odpowiedzi, jestem spokojniejsza :)