Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zproblematyzowana

Czy któraś z was zaszła w ciąże współżyjąc w czasie okresu?

Polecane posty

Gość zproblematyzowana

Lub znacie kogoś takiego? chodzi mi w szczególności o wytrysk w środku:) zastanawiam się czy kupować tabletkę czy jednak prawdopodobieństwo jest małe. z góry dzięki za odp:)

Gość zproblematyzowana
3:)

no raczej nie....podobno plemnik wytrzyma max 7 dni w śrokdu. a nawet za 7 dni nie miałabys płodnych. ale nie sugeruj się tym na 100%. nie biore za to odpowiedzialnosci....;)

Gość ja pierdoleeee
dlaczego rodza sie takie tepe dziewczyny? zawsze mozesz zajsc w ciaze, okres niczego nie zmienia! wiec myslcie troche....

Gość zproblematyzowana
wiem wiem :) też sprawdzałam ze niby nie ale wiadomo jak to jest:) jestem ciekawa czy dużo kobiet zaszło w ciążę w czasie miesiączki bo mówi się, że to jest możliwe ale w sumie jeszcze nigdy nie spotkałam się z kobietą, która jest tego przykładem....

Gość zproblematyzowana
nie mówię, że nie myślę czytaj uważnie tylko pytam. znam się na tym bo już mam swoje lata pytam tylko czy jakaś z was tak miała. nie rozumiem ludzi, którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem takich nawet z podstawówki nie powinni wypuszczać :)

ty ja pierdoooole a gdzie niby ma sie zachaczyc ten plemnik?....... o watrobe?... jak nie bedzie jajeczka?

Gość zproblematyzowana
:)

Gość Tak - Myszka Miki
50 zł! Następny!

Gość o kurwaaaaa maaaaac
Ludzie okres nie okres zajsc w ciaze mozna. koniec, dziekuje

Gość zproblematyzowana
i o takie konkrety mi chodziło bo wiem że można z teorii a nie słyszałam z praktyki.

Gość 6344
Nie rozumiem, jak was może ta krew nie zniechęcać do seksu.

Gość zproblematyzowana
jak jesteś w normalnym związku a nie tylko dla sex u to nie zniechęca

Ja osobiście nie praktykuje seksu w czasie miesiączki ale np ta znajoma mówiła że ma taki okres jakby go wcale nie miała bo tylko tam jej kapnie troszkę więc w sumie się nie dziwie że jej nie przeszkadza

Gość Major Oklahoma
hej Kobiety, a czy któraś z Was planowała płeć waszej pociechy, chodzi mi głównie o dziewczynki (bo w ich przypadku trzeba się trochę namęczyć), bo z chłopczykami nie ma raczej problemu...i jak Wam wyszło?

Ja jestem w normalnym związku ale zniechęca mnie możliwość zalania krwią łóżka.. wiem wiem można podłożyć ręcznik czy coś... jednak w moim wypadku nie zmienia to tego że nawet jak nie łóżko to ja miałabym tam w dole wszystko we krwi ;)

Gość mru mru mru m r u
Floretka ale ty glupoty piszesz, wez sie lepiej nie wypowiadaj w temacie bo widac gowno wiesz plemnik moze przezyc do 72h w drogach rodnych kobiety, a nie jakies 7dni - toz to nie jest zaden terminator!

Gość Major Oklahoma
nie wiem, czy 7 dni aż, ale więcej niż 72 godziny, pod warunkiem, że kobieta nie doznała orgazmu, ponieważ zmienia się pH pochwy

Gość mru mru mru m r u
Major, no to zes sie popisal swoim idotyzmem :)

mru mru mru m r u Floretka ale ty glupoty piszesz, wez sie lepiej nie wypowiadaj w temacie bo widac gowno wiesz plemnik moze przezyc do 72h w drogach rodnych kobiety, a nie jakies 7dni - toz to nie jest zaden terminator! Kiedy kończyłaś/eś szkołę? Zasmucę Cię - ostatnio nawet o tym czytałam. Aktualne badania naukowe wykazują że plemniki bardzo zdrowych mężczyzn potrafią przeżyć nawet do 7 dni! Fakt że musi się trafić idealny facet do równie idealnej kobiety ( bo i jej "środowisko" ma tu znaczenie) ale jednak jest to prawdą. Co prawda w dzisiejszych czasach i otaczającej nas chemii trudno o tak zdrowego faceta ... hmmm a może to właśnie za sprawą tej chemii? Nie wiem w sumie ale jednak wiem że to możliwe z naukowego punktu widzenia

Gość niedaviary
ja zaszłam podczas okresu i nie mam pojęcia jak to możliwe....zielonego

Gość mru mru mru m r u
no ok, ale przecietnie, srednio jednak jest to kolo 72h wiadomo - zdarzaja sie wyjatki od regul, moze wiec w jakims badaniu udalo sie uzyskac taki wynik, ale to marginalne przypadki

Gość Major Oklahoma
hm, kto się wykazał, ten się wykazał, orgazm (chodzi o wytrysk) ma odczyn kwaśny, a plemniki szybciej giną w takim właśnie środowisku

Gość mru mru mru m r u
pod warunkiem, że kobieta nie doznała orgazmu, ponieważ zmienia się pH pochwy hm, kto się wykazał, ten się wykazał, orgazm (chodzi o wytrysk) ma odczyn kwaśny, a plemniki szybciej giną w takim właśnie środowisku Major kurde co to wlasciwie za belkot, czyj orgazm czyj wytrysk bo piszesz jak potluczony

Gość Nie możliwe
Trzeba mieć krótkie cykle. Jak są normalne to okres to są dni niepłodne.

Gość Niemożliwe,,
*Niemożliwe

Gość Major Oklahoma
a czy kobieca ejakulacja nie jest wytryskiem?

Gość Major Oklahoma
naturalnie chodzi o kobiecy orgazm, męski plemników dostarcza, tak że byłoby to raczej paradoksem