Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozniczka

studenci, wejdzcie, pomozcie :)

Polecane posty

Gość fdnijhionhbptrnjhpnjpe95jy5uhb
skad wiem ze brzydka???? dziewczyna uzywa niezabezpiczonego dobrze laptopa marki asus z kamerka.... hehe latwo podgladac takie osoba znajac troche programowanie:) wiec dlatego twierdze ze brzydka:) boj sie boj dziewczyno w szlafroku:):):):) i inni

Gość z ta marchewka
ja nic z tego nie rozumiem. jak zaliczylaś 6 semestrów to masz już chyba licencjata i zapisujesz sie na magisterke.. a jak jednolite to chyba powinnaść iść na 7 semestr.. po co jeszcze raz na 6 ?

staz na zaocznych no i co ???? wiedza po zaocznych to 20 do 30 % dzienni jesli sie ucza maja 90% dlaczego wyraznie rozdziela sie na dyplomie jaki tryb studiów???? bo tak naprawde pracodawcy zalezy na dziennych a glupie gadanie ze zaoczne tez dobre to po to by naiwniacy placili za studia a uczelnia sie bogacila na naiwniakach co mysla ze po zaocznych beda cos mieli

Gość rozniczka
pokaz mi choc jeden blad ortograficzny jaki zrobilam . Chyba ze jestes zbyt malo inteligentny zeby sie domyslic ze brak koncowek ą, ę itd lub znakow zmiekczajacych jest tu celowy. Lecz kompleksy doskonalac siebie a nie wyladowujac frustracje zycia codziennego na forach :P

Gość rozniczka
to bylo do tego pana od zakonnic :P zaliczylam 6 semestrow ale bez obrony.

no i marchewka udowodnila za mnie ze dziewczyna glupia:):) ma problem z liczeniem semestrow i swoimi studiaami przez wielkie SSSSSS jak ssseeesssmani

Gość rozniczka
zaraz bedzie watek o wyzszosci studiow dziennych nad zaocznymi...

Gość 4-5 tysiąca
no wybacz ja robie zaoczne bo przez caly tydzien pracuje a wyniki mam takie ze Ty mi mozesz dupe lizac

Gość rozniczka
nie wiem czy to do mnie ze jestem glupia, szesc semestrow zaliczone, czyli wszystkie przedmioty jakie byly przez te 6 semestrow, tak ciezko sie domyslic?

jaka uczelnmia????? moge zalatwic ze nie zdasz......kolejnego prae tel do dziekana na ciebie frustracja tak bo kosciol zakonnice i zakonnicy to najwieksze ch uuu jjj oooooo ssss tttt wwww oooooo psuje kraj swoim syf gadaniem o wierze o powolaniu kosciol to zlo to oszustwo zakonnice zakonnicy to brudasy to glupki bez inteligencji zamykaja sie z wlasnej woli w tych jak im tam ciemniach to pokazuje ich zacofanie by nawracali madrych swieckich wlacie sie katolicy

Gość rozniczka
mialam to pisac co Ty 4-5 tysiaca :)

Gość rozniczka
co ma kk do mojego tematu?

bo taka prawda biednych nie stac na dzienne wyzsze studia biedni musza pracowac potem pare godzin w weekend sie studiowac buhhhaaa nei bez powodu w usa jest podzial na tak zwanych "pierwszy w rodzinie student" tam zwraca sie uwage na tryb i pochodzenie w polsce jak biedak zaoczne konczy to mysli jestem kims.... nic bardziej mylnego dzienne to prestiz to pochodzenie to start z zaocznymi mozecie mi lizac peni ssssa jak bede dyrektorem w zagranicznej firmie doradczej....

Gość 4-5 tysiąca
teraz ja mialam pisac to samo co Ty :) co ma kosciol do tego? poyebalo cie juz calkiem. idz strzel sobie z palca w dupe bo widac ze masz parcie

Gość rozniczka
obawiam sie ze twoja wierna kochanka "prawa reka" nie bedzie w stanie sprostac temu zadaniu, coz, cwicz joge :)

Gość 4-5 tysiąca
no jesli ty robisz dzienne tylko dla tego ze mamusia placi to gratuluje, faktycznie masz sie czym chwalic

Gość 4-5 tysiąca
ah no i biedna nie jestem. sie pracuje sie ma - swoje, bo od rodzicow nie sepie

bo ksciul jest wszedzie finase i rachunkowosc to temat tej dziewczyny rozniczki czy tak>??????? awiec przez bank watykanski kosciola rzymsko katolickiego przelewano pieniadze wloskiej mafiii okolo 600 milionow dollarow glosno o tym gazety pisaly ale nie w tym katolickim kraju oto powiazanie:):) masz swoj temat studiow finasne i kosciola widac ze dziewka jest sponsorowana przez kosciol by uczyc sie na studicach by pomagac kosciolowi w wprzekretach tylko cos slabo sposoruje ten kosciol bo by wyslal na dzienne jakby chcial miec specjalsitke

Gość rozniczka
fdnijhionhbptrnjhpnjpe95jy5uhb , jestes nienormalny czy tylko udajesz? nie zakladalam tu innego tematu niz ten w ktorym wlasnie spamujesz.

4-5 tysiąca ah no i biedna nie jestem. sie pracuje sie ma - swoje, bo od rodzicow nie sepie wiadc ze wsi z biednej rodziny bo jesli mialaby rodzina kase branie na studia dzienne nie bylo by sepieniem:) ot to logika i dedukcja chyba nie doszlas do tego na zaocznych???? jeszcze

rozniczka wiesz na czym polega roznica miedzy normalnym a nie normalnym???? normalny wie ze prowokuje nienormalny prowokuje ale nie wie o tym:):) buhhhha to podstawa funkcjonowania psychiatri....zapytaj sie psychiatry to wlasnie da tobie taka odp.

Gość rozniczka
fdnijhionhbptrnjhpnjpe95jy5uhb ze wsi to chyba ty sie urwales, bo prezentujesz mentalnosc chlopa oderwanego od przyczepy z gnojem.

Gość rozniczka
i bez obrazy dla ludzi ze wsi, wiadomo jak ma sie to zinterpretowac ;)

Gość rozniczka
fdnijhionhbptrnjhpnjpe95jy5uhb myslisz ze nie wiem w jakim celu piszesz takie posty? skad masz pewnosc, ze ja nie prowokuje ciebie rownolegle ?

prezentuje poziom intelektualisty z swieckiej bogatej antykoscielnej rodziny...... przykro mi ale np. takiej jak ty na najlepsze imprezy nie wpuszcza sie a mnie tak...... uuuuuu boli zycie co???

tacy jak ja kpimy z zwas pl biedoty co pracuje na nas by nam sie dobrze zylo bez wiekszego wysilku poprostu czysty wyzysk zaoczniakow

Gość rozniczka
bardzo :)

Gość 4-5 tysiąca
od zawsze z miasta, jednego z tych największych w pl ;) Rodzina nie biedna chociaz zalezy ile to dla ciebie bieda? moglabym brac od rodzicow ale co to zmieni? nie pracuje tylko na studia ale tez na zycie. Nie wyobrazam sobie brac od rodzicow na rachunki, na mieszkanie, na paliwo, na szkole, na jedzenie, na ciuchy, na kosmetyki i chemie (:O)na wyjscia, na przyjemnosci, na wakacje....... jak ty lubisz mowic mamo daj mi kase bo domestos mi sie skonczyl to twoja sprawa

Gość rozniczka
boli :)

dobra ok sama sie pograzylas odpisujac na moja prowokacje juz nie skomentuje tego co to mowi o tobie zegnam zycze madrosci choc troche i powodzenia zaoczniakom wkoncu wam tez cos sie nalezy bye bye adios arivederci