Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex and the city

Egoisci - drobne zmiany

Polecane posty

ja mam sposob,poprstu takigo egoiste trzeba kopnac w d**e,i szukac dalej az znajdzie sie brylancik" mam wrażenie że niektórzy albo nie rozumieją co autorka napisała albo po prostu przeczytali tylko słowo "facet egoista" :D

Ja chyba jestem jakaś nienormalna ale, ludzie opanujcie się. Od razu skreślać człowieka, bo nie dzwoni jak do pożaru?

Brum ostatnio robilam klasyczne pompki i teraz mnie boli tu i owdzie, wiec nie wiem czy to dobrze" czis klata rosnie? :)

Gość disel
regres idz pierdol dalej brum,bo na to czeka stara zdzira

Zaraz tam zdzira. Może jakoś tak łagodniej, co dizel?

Gość sex and the city
skreslac nie, ale z drugiej strony moze oni maja rozne oczekiwania od zwiazku, partnera? może to jest tak, ze on potrzebuje kobiety, ktorej bedzie obojetne co on robi poza ich spotkaniami, a ona potrzebuje partnera, ktory poza nia swiata nie bedzie widzial. Ale to moje zdanie. A idac Waszym tropem. Ona postanowi dac mu szanse, czyli ma zrezygnowac ze swoich potrzeb? Czy moze jest jakis sposob by powoli go nakierowywac na trop? :) http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/

Czy moze jest jakis sposob by powoli go nakierowywac na trop?" na jaki trop ? ku czemu ten trop miałby służyć? tutaj sprawa jest prost ajak drut ta kobieta sie czepia i wymyśla ? Jak chce by ktoś koło niej biegał 24/h niech kupi sobie Yorka :)

"ktory poza nia swiata nie bedzie widzial." To chyba przejaw egoizmu. W związku nie można dusić drugiej strony. Trochę luzu przyda się i Tobie i jemu.

poza nia swiata nie bedzie widzial. " predzej czy pozniej oni beda siebie mieli dość Takie zachowania to chory układ ..

A idac Waszym tropem. Ona postanowi dac mu szanse, czyli ma zrezygnowac ze swoich potrzeb? Czy moze jest jakis sposob by powoli go nakierowywac na trop? nie wiem czyim tropem podazasz, ale to chyba biala myszka a nie krolik. skad sie bierze to "poswiecanie'? robienie z siebie matki teresy "patrzcie i podziwiajcie jak ja sie poswiecam! z czego ja potrafie zrezygnowac!" litosci tak samo potrzeba zmieniania drugiego czlowieka na sile, to jak leczenie geja z homoseksualizmu, bo przeciez mozna mu pokazac "wlasciwy" trop :)

zawsze uwazalam ze byloby prosciej gdyby ludzie mieli magnetyczne wdzianka i wybor partnera bylby okreslony danym biegunem :)

Gość roxannna46
Jestem kobieta egoistką i uważam to za moją wielka zaletę. Wcale nie znaczy to że nie martwię sie o swoich bliskich - to 2 różne sprawy. Dzwonienie z pytaniem czy ktos szczęśliwie dojechał do domu jest miłe, ale niekażdy taki jest, rozstawać sie z tak błachego powodu to jest chore. nie ma to nic wspólnego z egoizmem. Ta kobieta chyba sama nie wie czego chce. Egoizm to wg mnie myslenie przede wszystkim o sobie i o tym aby mi było dobrze. Wcale nie znaczy to że nie robie nic dla innych.

Jeszcze prościej byłoby gdyby rodzice decydowali z kim mamy się zadawać.

Gość roxannna46
czizas zgadzam sie z tym co piszesz. Związek nie polega na tym że sie poświęcamy! Przeciwnie, że możemy robic co chcemy, nie ograniczamy sie i jesteśmy szczęśliwi.

racja Brum, tylko co z sierotami? moze daloby sie przyznawac partnera jakos z urzedu :)

Przeciwnie, że możemy robic co chcemy, nie ograniczamy sie i jesteśmy szczęśliwi. robimy co chcemy robic ale tylko jesli nie krzywdzimy tym drugiej osoby, jezeli mamy przy sobie szczesliwa osobe to sami jestesmy szczesliwi. tak to dziala

O sierotkach nie pomyślałam. Ale możnaby po peselu kojarzyć w pary.

Gość disel
brum suko,obciagniesz mi?

Egoizm to wg mnie myslenie przede wszystkim o sobie i o tym aby mi było dobrze." i to jest podstawa zdrowego i normalnego zwiazku Jesli nie bedziemy egoistami to druga strona po prostu może "wleź nam na głowę" :)

Ale możnaby po peselu kojarzyć w pary. :D nareszcie by sie do czegos przydal

Oczywiście diesel. Nie marzę o niczym innym. Tylko musisz się bardziej postarać, bo takie teksty mnie mało rajcują.

Regres - ale "wchodzenie na głowę" jest czasami całkiem przyjemne. :D

Pokaż mi swój pesel a powiem Ci ile masz lat. :D

Gość disel
brum a jak cie regresl bral,na ostro czy po bozemu?Ja lubie czasem na ostro.Np moglbym Cie w dupe wyruchac.

ale "wchodzenie na głowę" jest czasami całkiem przyjemne" a brumka tylko o jednym:D

pokaz mi swój pesel a powiem ci jaką masz płeć :D