Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex and the city

Egoisci - drobne zmiany

Polecane posty

pokaz mi swą plec a powiem ci czy mnie interesuje twoj pesel :D

Diesel - jeśli sądzisz, że mnie zaszokujesz to się musisz niestety jeszcze trochę wysilić. :)

Gość disel
tak czizas na twoja stara mialem zaraz po tym jak cie pies zrobil.

"tak czizas na twoja stara mialem zaraz po tym jak cie pies zrobil" To jakieś niezrozumiałe jest, diesel. Nawet wizualizacji nie można zrobić.

Gość sex and the city
a ad rem ;) to mi się wydaje, ze oni mają inne potrzeby. Ona ma ochote na ksiecia (jej prawo) a on ma ochote na luzny zwiazek (jego prawo). Wydawalo mi sie, że czasami nad pewnymi cechami mozna popracowac, albo z czasem uruchomi mu sie instynkt odpowiedzialnosci/opiekunczosci za nia. Poniewaz sama nie znam takiego sposobu, moja rada by byla, zeby tego nie ciagnac. wg mnie takie roznice na poczatku sa bagatelizowane a pozniej zaczynaja byc wielka przeszkada by byc szczesliwym.

oczywiscie że takich postaw sie nie zmieni u drugiego człowieka z flegmatyka nie zrobisz nagle przebojowego gościa tak sie nie da

oczywiscie że takich postaw sie nie zmieni u drugiego człowieka z flegmatyka nie zrobisz nagle przebojowego gościa tak sie nie da chyba ze za rada Brum pozwolisz wlezc sobie na glowe :D flegmatyk moze nagle wybuchnac przebojowoscią

Tak, wchodzenie na głowę to dobra metoda na większość problemów życiowych. :D

chyba ze za rada Brum pozwolisz wlezc sobie na glowe flegmatyk moze nagle wybuchnac przebojowoscią" albo czymś innym wybuchnie :P

Gość Dektarion
"a on ma ochote na luzny zwiazek (jego prawo)." - zbyt daleko posunięty wniosek...

Gość sex and the city
@Dektorian : chodziło mi o pewne przerysowanie skrajności. Ale to ciekawe dlaczego zbyt daleko? On nie bardzo się nią interesuje poza ich spotkaniami. http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/

Gość czas rzeczywisty
On stwierdzil, ze mu bardzo zależy, ale ze ma tendecje do chodzenia wlasnymi sciezkami itd. Czym innym jest chodzenie własnymi ścieżkami a czym innym zainteresowanie życiem osoby nam bliskiej. Może warto wlasnym przykładem pokazać na czym dbałość o bliską nam osobę wygląda? Swoją drogą jeśli się kocha to takie zainteresowanie jest naturalne, ale bywają ludzie którzy wspomnianych zachowań muszą się po prostu nauczyć i nawet im do głowy nie przyjdzie, że można postępować inaczej.

Gość sex and the city
a myslisz, ze ona moze nauczyc 35o latka? bo ja tu sie dopatruje problemu. Jego przyzwyczajenie bedzie silniejsze od jej nauk. Poza tym ona jest dumna, ciekawe czy by sie zgodzila schowac swoje ego zeby go douczyc :) ehh ciekawe, ciekawe. A moze ktos ma takie doswiadczenia i rezultaty tkich nauk.

Gość czas rzeczywisty
Facet ma 35 lat więc ma jakąś przeszłość :-) Wcześniejsze związki z których coś można wnioskować?

Gość czas rzeczywisty
Poza tym ona jest dumna, ciekawe czy by sie zgodzila schowac swoje ego zeby go douczyc Jak czytam o dumie i ego w związku dwojga ludzi to jakoś trudno dostrzec mi w nim miłość. Czy to przypadkiem nie jest spotkanie dwojga egoistów?

Gość sex and the city
pewnie tak. :)