Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisia317

praca licencjacka o policji

Polecane posty

Gość kamisia317

pomóżcie, może podsuniecie mi jakiś genialny pomysł do głowy, bo ja juz mysle od jakiegos czasu i nie moge wymyslic. A tak konkretnie chodzi o temat pracy licencjackiej. . Jestem na drugim roku resocjalizacji. Moja pani promotor jest straaaasznie wymagająca i nie przyjmie żadnego "oklepanego" tematu, żadnej agresji, narkomani, alkoholizmu...nic z tych rzeczy. Wymysliłam temat o myslach i czynach samobojczych w opinii uczniów, ale jak stwierdziła złośliwie "odkryje w tej pracy Ameryke" wiec myśle teraz nad przestępczością wsród kobiet , ale do zakladu karnego dla kobiet nie wiem czy mnie wpuszcza a po za tym nie wiem czy ten temat też nie jest oklepany, najbardziej interesuje mnie jakis temat związany z policja...ale nie wiem jak go sformułowac ze był w ramach resocjalizacji, po za tym mam lepsze, ze tak powiem dojscia w policji i łatwiej było by mi napisac taka pracę. Może poradzicie mi jakies tematy??

Gość jak masz dojscia w policji
to podpowiedz im zeby przestali komornikow papierami zarzucac i wymagac zbeysmy prace za nich odwalali nerwicy mozna dostac taki jelop z policji jeden z drugim pisze do komornika i pyta czy dliznik byl karany no ja pikole chyba policja to powinna wiedziec a nie komornik non stop musz eodpisywac na komende i robic jakies glupie sprawozdania a sprawy mi leza i mam mase zaleglosci

Gość tra ta ta ta ta
temat "Dwie pałki każdego policjanta" Chodzi o to, że każdy policjant ma dwie pałki - jedną przy spodniach, drugą w spodniach

Gość djioutty
coś o Niebieskiej karcie

Gość dżozefina
a może o nadużyciach siły/władzy przez policję?lub o problemach współczesnej policji?

Gość kamisia317
tematu nadużyć przez policję nie zbadam, bo który policjant bedzie o czyms takim mówił, nawet jeśli są te nadużycia to żaden sie nie przyzna;) a co do Niebieskiej Karty, to temat chyba troszke ograniczony, zbyt dużo o tym nie mozna napisac. Myslałam może nad tematem stażu pracy a wypaleniem zawodowym wśród Policji, ale jestem otwarta tez na inne pomysły, z kilku może skleci sie jeden konkretny:)

Gość po to jest promotor
żeby Ci podpowiedział pomysł na temat pracy

Gość Imian POlski piłkarz i siłacz
CHWDP!

Gość kamisia317
wiem, ze od tego jest promotor ale z moją Panią promotor nie da sie dogadać, ona tylko potrafi krytykowac nasze pomysły na temat pracy, podałam jej już dwa tematy, żadnego nie przyjeła. Dlatego sama siedze i główkuje

Gość r43t34t
napisz może o tym jak policja jest oceniana w społeczeństwie. jako rozmówców wykorzystaj mlodziaków przesiadających na klatkach bloków.

Gość kamisia317
oo, to jest świetny pomysł...bardzo dziekuje:)

Gość annutka
Właśnie, coś o tym, jak zmienia się wizerunek człowieka po wstąpieniu do policji. Moja koleżanka była na osiedlu lubiana, jak włożyła niebieski mundurek - okoliczni żule ją wyzywają a znajomi w wieku 16-19 omijają szerokim łukiem

Gość kamisia317
no własnie, to bardzo ciekawy temat i chyba nie jest oklepany, jak to moja pani promotor określa prawie wszystkie tematy:) Mam tylko nadzieję, ze jak juz bede musiała robic badania ludzie z osiedli, blokowisk bedą chcieli ze mna rozmawiać;p Bardzo wam dziekuję za podsunięcie tematu do moje pracy;)

Gość kasiula23
poszukuje materialow do pracy na temat funkcjonowania policji

Gość kasiula23
poszukuje materialow do pracy na temat policji- funkcjonowanie, zadania

Gość kamisia317
najlepiej bedzie jak sie zapytasz o co samego policjanta, jeśli masz kogoś znajomego w Policji jesli nie masz, to moze jakis, zechce się z Tobą umówic i porozmawiać na ten temat